24.4.03

Kurtlar Vadisi 13. Bölüm -



"Kurtlar Vadisi'nde sürek avı hiç bitmez..."


Çakır, nezarete düştüğü için, Polat'ın kurtulduğundan habersizdir. Oysa Polat hemen harekete geçmiştir. Sefer'in gırtlağına çöker ve Kuzey Irak'a yapılan uçaksavar sevkiyatını öğrenip Aslan Bey'e haber uçurur. Çakır, Polat'ı mahkemede duruşmadan önce görür. Karşı tarafın avukatının Elif olduğunu öğrenince şok olurlar. Elif Çakır'ı duruşmada zor duruma düşürür. Çakır, Elif ile istediği kadar ilgilenemez, çünkü Polat ile birlikte Şevko'nun üzerine yürüyeceklerdir. Şevko'nun peşinde bir sürek avı vardır. Kimileri onu öldürmek, kimileri de yaşatmak istemektedir. Bu arada hızlı olan kazanacaktır...

17.4.03

Kurtlar Vadisi 12. Bölüm -



"Kurtlar Vadisi'nde bela, kişinin sevdiklerinden gelir..."

Çakır'dan intikam almak isteyen Şevko, Polat'ı kaçırır ve işkenceye başlar. Derya ise korku içindeki Meral'i Seyfo'ya emanet eder ve ağabeyine olup biteni anlatmaya gider. Laz Ziya ise başkaları tarafından bir Sehem'in kurulduğunu anlar, ona kimlerin kumpas kurduğunu öğrenmeye çalışır. Çakır, Şevko'nun mekanlarını araştırarak Polat'ın yerini saptar. Fakat, Polat'ı kurtarmaya giderken polisler tarafından gözaltına alınır. Elif, Çakır'ın başına bir küpe yüzünden büyük bela açmıştır. Ama Elif'in de başı Canan'dan ötürü beladadır.


10.4.03

Kurtlar Vadisi 11. Bölüm



"Şevko Çakır'ın peşinde..."

Çakır ve Polat Laz Ziya ile görüşmeye giderler. Bu arada Meral ve Derya, Polat'ın evinde kendisinin gelmesini bekler. Laz Ziya, Çakır'ı öldürmesi için Şevko ile konuşur. Diğer taraftan Nesrin, kardeşini bulmanın çarelerini arar. Eren, ablasından habersiz Canan'ın sevgilisi Erdal ile görüşmeye gider ve yanında işe başlar. Diğer taraftan, Şevko Çakır'a ulaşmak için adamlarına Polat'ı izletir. Çakır da Şevko'nun ofisine Memati'yi gönderip ikaz eder.


3.4.03

Kurtlar Vadisi 10. Bölüm -



"Meral'in kaybolması vadideki işleri karıştırıyor..."

Polat ve Derya, Meral'i Laz Ziya'nın gönderdiği adamın elinden kurtarıp hastaneden kaçırır ve saklarlar. Çakır, Meral'i Laz Ziya'nın öldürttüğünü, Laz Ziya da Çakır'ın kızı sakladığını düşünür. Nesrin kardeşini babasının öldürttüğünü zannederek Meral'e ne olduğunu öğrenmek için Laz Ziya'nın evine gider. Mafyaya karşı mücadele eden Elif eline bir koz geçirerek Çakır'ı mahkemeye verir. Diğer taraftan da Şevko Çakır'ı soymaları için üç kumarbazı kumarhaneye yollar. Durumu fark eden Polat, Çakır ile birlikte adamları özel ofisinde ağırlar ve Şevko'ya yaptığı sahtekarlıktan haberdar olduğunu bildirir. Kızını sakladığını düşünen Laz Ziya Çakır'ı yok etmek ister. Fakat Çakır ve Polat bu puslu vadide dönen olayları çabuk algılar.