29.5.03

Kurtlar Vadisi 17. Bölüm -



"Kurtlar Vadisi'nde ölümün nereden geleceği bilinmez!"

Tuncay, uğradığı saldırıdan kurtulur. Şevko'nun ölümünden kimin sorumlu olduğunu öğrenemedikleri gibi kendisini de kimin vurduğunu bilemez, ama potansiyel şüpheli yine Çakır ve Polat'tır. Tuncay, yapılacak en doğru işin durumu Konsey'e iletmek olduğuna karar verir. Çakır, Konsey'in hızla boy hedefi halini almaktadır. Çakır Polat ile birlikte Elif'in kardeşini kurtarmak üzere harekettedir. Polat, Erdal'a bir oyun oynar, ancak Eren'i bulmak yerine karşılaştıkları manzara üçünü de şoka uğratır.

22.5.03

Kurtlar Vadisi 16. Bölüm -



"Kurtlar Vadisi'nde görünenler gerçeklerden farklıdır..."


Kardeşinin tehlikede olduğunu öğrenen Elif, Erdal'ın yaptıklarını Polat ve Çakır'a anlatır. Bu arada, Erdal müşahade altına alınmak üzere polis tarafından aranmaktadır. Seyfo'nun vurulmasından sorumlu olan Tuncay, durumu sezdirmemek için Çakır'ın mekanına gider. Fakat farkında olmadan yaptığı bir hata ile kendini ele verir. Erdal'ın teslim olduğunu öğrenen Elif, Polat ve Çakır ile Eren'in yerini öğrenmeye çalışır, ama sonuç alamaz. Tombalacı kendi yaptıklarını örtbas etmek amacıyla Tuncay'ı, Çakır ve Laz Ziya'ya karşı kışkırtır. Tuncay başına geleceklerden habersizdir.

15.5.03

Kurtlar Vadisi 15. Bölüm -



"Kurtlar Vadisi'nde zaman ölüme doğru ilerler..."

Çakır, suçüstü yapmaya gittiği evde Meral'i görünce şaşırır. O sinirle evi terk eder. Kendisinden gizli iş çevirdikleri için Polat ve Derya'ya kırgın, ikisinden şüphe duyduğu için kendisine kızgındır. Kimseyle konuşmaz. Tuncay, Şevko cinayetinin arkasındaki ismi ve uçaksavar işinin patronunu bulmak için bir iz ararken, Seyfo'nun öldürülen nakliyecinin adresini soruşturduğunu öğrenir. Seyfo'yu konuşturacaktır. Polat ile Elif eskiye ait özel mekanları olan Kız Kulesi'nin önünde buluştuklarında, birazdan Seyfo'nun başına geleceklerden habersizlerdir.

8.5.03

Kurtlar Vadisi 14. Bölüm -

 


"Kurtlar Vadisi'nde her cinayet ardında bir sır bırakır..."

Şevko'nun sır dolu ölümünden sonra silah kaçakçılığı işindeki tüm taraflar, bu ölümün ardında kimin olduğunu ve tırların nereye kaybolduğunu çözmeye çalışırlar. Konsey kendilerinden habersiz dönen silah ticareti konusunun çözümü için Laz Ziya'ya tam yetki verir. Elif ise hastaneden çıkan Canan'ı korumak amacıyla kendi evine getirir ve Erdal hakkında savcılığa şikayette bulunur. Şevko'nun ölümüyle yıkılan oğlu intikam için Polat ve Çakır'ı öldürmeye karar verir. Şimdi önünde iki seçenek vardır. Ya babasının yolunda hayatını hiçe sayacak, ya da kendine yeni bir hayat kuracaktır. Bu arada Çakır ve Polat Derya yüzünden karşı karşıya gelir.