19.6.03

Kurtlar Vadisi 20. Bölüm Sezon sonu



"Sezonun finalinde Çakır, Polat ve Elif ölümün kucağında..."


Konsey'de "Kurtlar", Sehem konusunda birbirlerine girerler. Baron konuyla ilgili Çakır ve Polat'ın da mahkeme edilmesini hükmeder. O sırada Aslan Bey'le Polat aynı konuları tartışmaktadır. Şevko'nun öldürülmesi hususunda sürpriz bir gelişme çıkar. Elif sesçiyi Çakır'ın öldürdüğünü düşünür. Hem Çakır'dan hem Polat'tan hayır yanıtını alır. Erdal Canan'ın peşindedir, kıskaca aldığı yerde Canan'la birlikte Eren ve Hikmet de namlunun ucundadır. Kurtlar Vadisi'nin sezon finalinde bütün namlular, dostların ve düşmanların şakağında ateşlenmeyi beklemektedir. Ateş düştüğü yeri yakacaktır. Kurtlar Vadisi'nde son, ölümden önceki son çıkıştır.

12.6.03

Kurtlar Vadisi 19. Bölüm -



"Kurtlar Vadisi'nde hayat, ölümüne kumar oynama sanatıdır..."

Aslan Bey, belirsizlikler içindeki ölümün nasıl gerçekleştiğini araştırır. Çakır'ın kulağını koparttığı sesçi, Elif aracılığıyla Çakır'a açmış olduğu davayı geri çeker. Torunlarının tehdit altında olduğunu öğrenen Laz Ziya, kendisine yapılan bu saygısızlık üzerine Testere'nin karşısına dikilir. Testere tarafından keskin bir ifadeyle tehdit edilen Çakır ve Polat, hayatta kalabilmenin tek yolunun "Sehem"i çözüp, Laz Ziya ile ittifak yapmak olduğunda fikir birliği yaparlar. Soru şudur: "Sehem"i kuranı bulacak isim kimdir ? Yaşamda kalmak pahasına Polat'la Çakır, İplikçi Nedim'in karşısına dikileceklerdir.

5.6.03

Kurtlar Vadisi 18. Bölüm -



"Kurtlar Vadisi'nde ölüm beklenmedik zamanda, beklenmedik kişiden gelir!"

Canan'ın elinde silah, Erdal kanlar içerisinde, Eren mekanda yok... Polat, Elif, Çakır üçlüsü Canan'ı alıp, Erdal'ı kaderiyle baş başa bırakır. Eren'e ulaşmaları kolay olmayacaktır. Kocasının, Meral'in durumuna tepkisiz kaldığını gören Nesrin, Laz Ziya'ya giderek kardeşini almak ister. Oysa Çakır ve ailesi Laz Ziya'nın dışında büyük bir tehdit altındadır. Testere, Baron'un emrini yerine getirmiştir. Çakır'la Polat bu gözdağının altında nasıl kalmayacaklarının yolunu bulmak zorundadır. İstihbarattaki köstebeği ele geçiren Aslan, yapılan bir yanlışla dengeleri alt üst eder.