31.10.03

Kurtlar Vadisi 25. Bölüm



"Kurtlar Vadisi'nde özgürlük, sonu meçhul bir firardır..."

Süper Savcının alışılmamış sorgusu "Kurtlar Vadisi" nde tozu dumana karıştırır. Polat bir yandan yüreğindeki yaraları tamire uğraş verirken bir yandan da etrafındakilerin dertlerine derman olmaya çalışır. Çakır ise, Derya'nın hamile olduğunu kimseye söyleyemediği gibi kendisini yiyip bitirmektedir. Kafasındaki "Acaba Polat mı?" şüphesi, tutsak olduğu dört duvar arasını daha da daraltır. Artık Çakır için yegane özgürlük, kafasındaki şüpheyle yüzleşmesidir. Bunun için hapishaneden kaçmayı göze alır.

24.10.03

Kurtlar Vadisi 24. Bölüm



Kurtlar Vadisi'nde ölüm ölmeden önce ölmektir..."

2. Susurluk dosyasını üstlenen "süper" Savcı, Çakır, Polat ve ekibini aldığı sorguda alışılmamış bir şekilde zorlar. Bütün ekip sorguda bir kelime etmemiş ancak,kafalarında büyük soru işaretleriyle çaresiz kalmıştır. Soru işaretlerinin en büyüğü Çakır'dadır. Cezaevinde kapana kısıldığını hisseden Çakır'a bir darbe de daha mezara yeni girmiş Derya'dan gelir. Polat ise davaya kendini iyice kaptıran Elif'i vazgeçirmek için riskli bir yol seçecektir.

17.10.03

Kurtlar Vadisi 23. Bölüm



"Kurtlar Vadisi'nde beyaz'ın kaderi kirlenmek, siyahın kaderi suçlanmaktır..."

Tombalacı'nın 50 milyon dolarına çöken Polat, Seyfo, Memati üçlüsü emniyet ve Tombalacı tarafından kıskaca alınır. Fakat bir özel Savcı, Kurtlar Vadisi'ndeki bütün oyunları altüst edecek bir plan hazırlar. Savcı'nın karşısında Elif yer alacaktır. İki hukukçu kendilerine has yöntemlerle toplumu mafyadan kurtarmak için mücadele verecektir.


10.10.03

Kurtlar Vadisi 22. Bölüm -

 


"Kurtlar Vadisi'nde her hamlenin bir karşılığı vardır..."

Elif kumarhane baskınında aldığı kurşunla sakat kalma riski taşır. Baron, Çakır'ın hapiste kalmasını sağlayarak Tombalacı'dan uzak tutar. Tombalacı yaptığı her hamlede daha da içinden çıkılmaz bir duruma girer. Polat, Memati ve Seyfo tüm dengeleri bozan Tombalacı'nın hamlesine cevap vermekte geç kalmazlar. Kurtlar Vadisi'nde her hamlenin bir karşılığı vardır...

3.10.03

Kurtlar Vadisi 21. Bölüm 2. Sezon



"Serüven kaldığı yerden devam ediyor…"


Kumarhane baskınında kimler öldü, kimler yaralı?  Polat, Elif'in başına gelenlerden dolayı suçluluk duyacak mı? Çakır 32 kişinin öldüğü, onlarca insanın yaralandığı baskının intikamını alabilecek mi? Memati ve Derya ne durumda? Her ölümün şüphe yarattığı 'Kurtlar Vadisi'nde bu defa zanlı yok, Tombalacı kaçacak mı yoksa yeni eylemlere mi kalkışacak? Baron ve Aslan cephesinin olaylara bakış açısı nasıl? Laz Ziya'nın kafasındaki müzik susacak mı? Deli Hikmet *****liğin cezasını kime kesecek? Erdal kabusu ne zaman hortlayacak? KGT, ülkeyi ele geçirmek isteyen konseyi çökertmek için hangi adımları atacak? Yeniden şekillenen Ortadoğu ve Kafkasya'daki dış politikamız, ülkemiz üzerine oynanan yeni oyunlar…