27.4.07

Kurtlar Vadisi Pusu 2. Bölüm



Kurtlar Vadisi Pusu 2. Bölüm

21.4.07

Kurtlar Vadisi Pusu - Hakkı Bafralı (Yılmaz Meydaneri)

Yıllardır bir arada olduğu Turan Kaçgar’ın sağ koludur. Birçok kez evlenmesine rağmen erkek çocuğu olmamıştır. Ava meraklıdır ve özel bıçak, kılıç koleksiyonu vardır…

Dizide Yılmaz Meydaneri tarafından canlandırılmış karakter. 2010 yılında vefat eden Turan Kaçgar'ın adamıdır. Turan Kaçgar, Polat Alemdar tarafından boynu kırılarak öldürüldükten sonra, bir süre 2011 yılında vefat eden Aron Feller'in yanında görülmüştür. Feller'in ölümünden sonra ortadan kaybolmuştur. 2014 yılında ise Vahap Kuzuzade'nin adamı olarak ortaya çıkmıştır. Vahap Kuzuzade'nin ölümünden sonra oğlu Fehmi Kuzuzade'nin adamı olmuştur.

Kurtlar Vadisi Pusu - Yalçın Bulut (Hüseyin Avni Danyal)

Davut Tataroğlu’nun illegal işlerdeki sağ koludur. Çocukluğundan itibaren ailenin içerisinde yer almış ve Davut Tataroğlu tarafından özel yetiştirilmiştir. Tereddütsüz sadıktır. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Hüseyin Avni Danyal tarafından canlandırılmış karakter. Davut Tataroğlu’nun yasa dışı işlerdeki sağ koludur. Çocukluğundan itibaren ailenin içerisinde yer almış ve Davut Tataroğlu tarafından özel yetiştirilmiştir. Tereddütsüz sadıktır. Fakat Davut Tataroğlu Yalçın Bulut'un ihtiyarların adamı olduğunu öğrenince kendisini öldürtmek istemiştir. Fakat bunu başaramamıştır. Yalçın Bulut, ilk başlarda Memati ve Polat Alemdar'la hasım olmuştu, Bu münakaşa içerisinde Polat'a karşı koz tutmak için Ömer Baba'yı namaz kıldığı camiden almış ve Polat ile uzlaşmak ve Davut Tataroğlu ile görüşmesi için Ömer Baba'yı tuttuğu yeri bildirmiştir. Polat gelip, Ömer Baba bırakıldıktan sonra Yalçın, Polat'ı Davut Tataroğlu'nun teknesine götürür. Davut Tataroğlu, Polat'tan kripteksin içindeki Tapınakçılara ait şifreyi istemiştir. Memati ile olan düşmanlığından ötürü Memati ve Yalçın, farklı ithalat mal şirketlerine çökmüş ve bu ikiside farklı şirketlere zorla ortak olmuşlardır. Daha sonraları Yalçın Bulut Polat Alemdar'ın ekibiyle beraber çalışmaya başlamıştır. Ama sonra Davut Tataroğlu ile tekrar çalışmaya başlamıştır. Memati Baş ile dost olup ortak olmuşlardır. Memati'yi öldürmeye gelen Zülfikar Ağa'nın yeğeni tarafından öldürülmüştür.