18.10.10

Behzat Ç. 5. Bölüm



Behzat Ç. 5. Bölüm

Özeti : Behzat Ç. ve Bahar arasındaki yakınlaşma devam etmektedir. Bu sırada Bahar'ın eski eşi Ertan, aniden ziyaretlerine gelir. Ulaş ve Zeynep babalarının ziyaretine sevinirler. Behzat Ç. bu tablo karşısında Bahar'dan uzak durması gerektiğini düşünür. Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, İnanç Konukçu, Fatih Artman, Berkan Şal'ın paylaştığı Behzat Ç. 'nin öyküsünü Emrah Serbest kaleme aldı. B.Ç

11.10.10

Behzat Ç. 4. Bölüm



Behzat Ç. 4. Bölüm

Özeti : Behzat Ç. ve Bahar yıllar sonra tekrar yakınlaşmaya başlamışlardır. Bahar'ın oğlu Ulaş bu durumu fark eder ve rahatsız olur. Ulaş, Behzat Ç.'yle annesinin görüşmesine engel olmaya karar verir. Cinayet Büroda Behzat Ç.'yi Mülkiye Müfettişi'ne ispiyonlayan kişinin kim olduğu merak edilmektedir. Bu kişi sürpriz bir isim çıkacaktır.

4.10.10

Behzat Ç. 3. Bölüm



Behzat Ç. 3. Bölüm

Özeti : Behzat Ç., Kurtuluş Parkı'nda yaşanan çatışmada teslim olan bir adamı vurmuştur. Bakanlık bu olayla ilgili soruşturma açmış ve olayı aydınlatması için iki müfettiş göndermiştir. Soruşturma için gönderilen Mülkiye Müfettişi dişli bir kadındır ve olayı tüm yönleriyle aydınlatmaya kararlıdır. Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, İnanç Konukçu, Fatih Artman, Berkan Şal'ın paylaştığı Behzat Ç. 'nin öyküsünü Emrah Serbest kaleme aldı.