27.12.10

Behzat Ç. 13. Bölüm



Behzat Ç. 13. Bölüm

Özeti : Tayyar, Behzat Ç.'den intikam almak için Şevket'i kaçırmıştır. Behzat Ç. Şevket'in kaçırıldığını öğrenince çılgına döner. Abisini kurtarmak için harekete geçer. Behzat Ç. Şevket'i bulmaya çalışırken Tayyar'ın neden kendisinden intikam almak istediğine de cevap arayacaktır. Ünlü sinema oyuncusu Gül yeni sinema filminin çekimleri için Ankara'dadır. İş dünyasının tanınmış simalarından *Ercüment Çözer, Gül'ün eski sevgilisidir. Bir iş için Ankara'ya gelmiştir. Bu sırada Gül'ün Emre adında genç bir iş adamıyla birlikte olduğunu öğrenir. Ercüment, Gül'ün Emre'yle birlikte olmasını kabullenemez, bunun üzerine Emre'yi öldürür. Cinayet Büro ekibi film setine giderek çalışanları sorgular.

20.12.10

Behzat Ç. 12. Bölüm



Behzat Ç. 12. Bölüm

Özeti : Behzat Ç., Teras Bar'ın karşısındaki binada bir güvenlik kamerasının terası gördüğünü fark eder. Kameranın Berna'nın intihar anını da çekmiş olabileceğini düşünen Behzat Ç., kamera kaydının peşine düşer. Şule, Behzat Ç.'nin oturduğu mahalleye taşınan Tayyar ile arkadaş olur. Behzat Ç. aniden ortaya çıkan bu gizemli adamın, Şule'nin etrafında dolaşmasından rahatsız olmuştur. Yaşar adlı bir tır şoförü evinde ölü bulunmuştur. Behzat Ç. ve ekibi aldıkları cinayet ihbarı üzerine olay yerine giderler. Yapılan ilk incelemeler maktulün, sert bir cisimle kafasına aldığı darbeler sonucu öldüğünü ortaya koyar. Cinayet silahı olay yerinde bulunamamıştır. Evden çalınan ziynetler olayın hırsızlık kaynaklı olduğunu gösterir, ancak Behzat Ç., Yaşar'ın tanıdığı biri tarafından öldürüldüğünü düşünmektedir.

13.12.10

Behzat Ç. 11. Bölüm



Behzat Ç. 11. Bölüm

Özeti : 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi' Seyircilerden gelen yoğun istek üzerine 12 Aralık Pazar'dan itibaren eski gününde eski saatinde ekranlara gelecek... Behzat Ç., Bahar'ın evlilik teklifini reddetmesinin ardından psikolojik bir çöküntü yaşamaktadır. Bu konu yüzünden Şule ile tartışır. Tartışmanın ardından Şule evi terk eder. Gülin Taşçı adında bir üniversite öğrencisi, ıssız bir yol kenarında ölü bulunur. Yapılan ilk incelemeler Gülin'in yüksek bir yerden düşmüş veya atılmış olduğuna işaret etmektedir. Gülin'in kayıtlı olduğu bir sosyal paylaşım sitesinden elde edilen fotoğraflar, şüphelilerin belirlenmesinde etkili olur. Soruşturmanın ilerlemesiyle Gülin'in uyuşturucu kullandığı ortaya çıkar.

1.12.10

Behzat Ç. 10. Bölüm



Behzat Ç. 10. Bölüm

Özeti : Önder Özcan illegal dergi dağıtımı gerekçesiyle gözaltına alınmış, götürüldüğü karakolda bir süre sonra ölmüştür. Önder'in ölüm sebebi polis kayıtlarına intihar olarak geçmiştir. Öte yandan Önder'in intihar ettiğine inanmayan yakınlarının suç duyurusunda bulunması üzerine, konuyla ilgili adli ve idari soruşturma açılmıştır. Mülkiye Müfettişi konuyu aydınlatması için Behzat Ç.'yi görevlendirir. Behzat Ç. bu görevin kendisine verilmesinin altında başka hesaplar yattığını anlar.