30.3.12

Suskunlar 5. Bölüm



Suskunlar 5. Bölüm

"Kime Güveneceğini İyi Düşün."
Sait artık Ecevit'e güveniyor. Ama her şeyini anlatacak kadar değil. Ecevit yine de öğrenecek. Çünkü Sait'i uzun yıllar hapiste tutmak için çok daha fazlasına ihtiyacı var. Fakat öğrendiğine pişman olacak. Duydukları onu ve diğerlerini dehşete düşürecek. Ecevit elindekileri kullanmak için şimdi hiç kaldıramayacağı bir şey yapmak zorunda. Ondan sonra başını kime yaslayacak? Ahu Ecevit'e son sözünü söyledi. Ecevit'in yanında olması şimdi tek bir şeye bağlı. Gurur kendine her zamankinden çok güveniyor. Çünkü artık sadece ipucu değil, bir de şahidi var. 

23.3.12

Suskunlar 4.Bölüm



Suskunlar 4.Bölüm

"Bazıları Kim Olduğunu Geç Anlar."
Ecevit'in babası Belalı Naim (Metin Coşkun) hapisten çıkar ama Ecevit onu terkeder. Sait'in güvenini kazanması lazımdır. Ama Hüseyin'den hapishanede bir çocuk öldürüldüğünü duyar ve Hüseyin'i, aynı zamanda İrfan'ı mahkemeye çağırırlar. Hüseyin Bilal'e verdiği sözü bozup Sait'e yalancı şahitlik yapmıştır. Bu yüzden İrfan ve Sait tek casede kurtulmuşlardır. 

16.3.12

Suskunlar 3.Bölüm



Suskunlar 3.Bölüm
"En Çok Sevdiğin. . . En Zor Anında Yanına Koştuğundur."
Ecevit, arkadaşlarını kendi evine çağırır ve orada Sait'ten nasıl intikam alacaklarını konuşurlar. Bu sırada eve Birsen (Pelin Doğru) ve Sermet (Murat Garipağaoğlu) eve gelirler. Ecevit kaydı vermekten vazgeçtiği için Sait'in evine giderler. Çocukların dövüldüğü kaydı alıp savcıya gönderirler. Bu sırada Ecevit Sait'in avukatı olur. 

9.3.12

Suskunlar 2.Bölüm



Suskunlar 2.Bölüm

"Ayrılık öldürmez. Gerçekler Öldürür."
Zeki'nin ölümünden sonra bu arkadaşlar intikam listesi hazırlar ve ilk hedefleri hapishane gardiyanı Sait Karam (Reha Özcan)'dır. İlk önce diğer hapishane gardiyanı Hüseyin Kıran'ı bulurlar. Amaçları Hüseyin'i konuşturup geçmişte neler gördüğünü söylemesidir. Ama Bilal (Sarp Akkaya) küplere biner ve Hüseyin'i öldürmek ister. Gurur Kutay (Berk Hakman) adında bir polis ortaya çıkar. Ecevit (Murat Yıldırım)'ten şüphelenir. Bilal Takoz İrfan'a telefon eder ve Takoz oraya gider. Bu sırada İbrahim (Güven Murat Akpınar) İrfan'ın arabasını vurur. 

3.3.12

Suskunlar - Bilal Tutkun (Sarı) / Sarp Akkaya

Nam-ı diğer Sarı. Hapishanede en çok canı yananlardan biri, çünkü işkencenin yanına bir de astım hastalığı eklenmiştir. Hapishanede ürkek bir çocuk olsa da hapishaneden sonra yaşadıkları onu çok değiştirdi. Hatta en çok onu değiştirdi. Özellikle öfkelendiği anlarda kolay kolay raydan çıkabilen Sarı, yeri geldiği zaman arkadaşlarına danışmadan iş yapmıştır. İkinci sezonda ise ilk sezondaki biraz kalmış olan sakinliğini de kaybetti.

Suskunlar - Ecevit Oran (Şerif) / Murat Yıldırım

4 kardeş arasında en büyük olanıdır, bir nevi liderleridir. Hapishanede işkence gördükleri zamanda da arkadaşlarının yanında olduğu gibi, hapishaneden sonra da intikam mücadelesinde de aynı şekilde arkadaşlarıyla aynı safta yer almıştır. Ancak dizinin final sahnesinde beklenmedik şekilde ortaya çıkan Takoz İrfan tarafından bıçaklanarak öldürülmüştür.

2.3.12

Suskunlar 1.Bölüm



Suskunlar 1.Bölüm
"Hatırlamak Unutmaktan Zordur."
 Kuyudibi Mahallesinde doğan Bilal, Zeki, Ecevit ve İbrahim sünnetten kaçarken bir baklava arabası çalarlar ve bu araba yaşlı bir adama çarpar. Bunun sonucunda hapse girerler ve hapiste kötü muamele edilir. Bu dört arkadaş birbirlerini bir daha görmeyeceğine söz verirler. Ama Zeki, bu sözü bozar. Farklı hayatları olan arkadaşları bir araya getirir. Bunlar Özcan (Fatih Paşalı)'ı vururlar ve Zeki öldürülür.