27.4.12

Suskunlar 8. Bölüm



Suskunlar 8. Bölüm

"Herkes Ait Oldugu Yere Döner."
İrfan'ın işini bozdu, paralarına el koydu bizimkiler. İrfan'ın canı yandı, şimdi kararlı, peşindekiler her kimse sıradan bulacak. Ecevit, Naim'i İrfan'ın öfkesinden uzak tutmak için ona bir kurban vermek zorunda. Ama lafını dinletmesi şimdi hiç kolay değil. Çünkü gözü dönmüş İrfan artık avukatı da yanına yaklaştırmıyor. Ona yaklaşmak için uğraşan Ecevit, o kurbanı ikna etmesi için, sokaklarda koşturan Bilal'e güveniyor. Bilal bu arada, Ecevit'in gölgesinde kalmaktan rahatsız. Ahu'yla nasıl birlikte olmaya başladıklarını anlatacak Ecevit'e ve yardım isteyecek ondan. Ecevit kardeşinin ilişkisine kendi yöntemleriyle yardım edecek. 

20.4.12

Suskunlar 7. Bölüm



Suskunlar 7. Bölüm

"Bugün Kötü Bir şey Olmayacak..."
Babasına inanan Ecevit, geçmişin intikamını almak için bugünün işlerini bozmaya karar verir. Bunun için İrfan'ın en büyük ve gizli işinin peşine düşerler ancak o işin ne olduğunu bir türlü öğrenemezler. Bu süre boyunca Naim, Bilal'e şantaj yapmaktadır. Her şeyden habersiz intikam peşinde koşan Ecevit'se bu yolda ellerini kirletmeden yürümek için elinden geleni yapmaktadır. Ama İrfan'ın işini bulduklarında, kafası biraz karışacaktır. Bir yönlendirmeyle Birsen'le ilgilenmeye karar veren Ecevit, istemeden onu daha da hayal kırıklığına uğratacak, Ahu'yla ilglili bilmediği bir gerçeği öğrenmesine sebep olacaktır. 

13.4.12

Suskunlar 6. Bölüm



Suskunlar 6. Bölüm

"İnanmak En Büyük Kumardır."
İrfan Ecevit'ten şüphelendi ve düştü peşine. Ecevit kendini aklamak için bir kurban bulmaya çalışır, ama İrfan kendi kurbanını bulmuştur bile. Ecevit tüm bunlar olurken, babası hakkında bilmediği şeyler öğrenir. Ve bir kez olsun inanmak ister babasına ama soru listesi uzun. Belalı Naim hala aynı karanlık adam mı? Değişmiş olabilir mi? Herkes yeni bir şansı hak eder mi?
Ahu Ecevit'in içini görmüştür bir kere. Şimdi onun da yanında olmaya, kendince herkesi iyi etmeye çalışır. Ama iyilik her sorunu çözmeye yetmez. Naim'in doldurduğu Birsen, Ahu'ya küçük bir göz dağı vermeye kararlıdır artık. Ecevit'ten istediğini alamayan Gurur ise, yeni bir hedef seçmeye karar verir. Buradaki şüpheli listesiyse dar. Ya İbo. Ya Bilal...