25.5.12

Suskunlar 12. Bölüm



Suskunlar 12. Bölüm

"Bir Garip Ecevit Hikayesi"
Gurur, İrfan ve Sait yıllar sonra birleşti. Fakat acımasız planları bugün de hala aynı şey üzerinden: Çocuklar. Hapisten çıkan bir çocuk şimdi ellerinde: Garip. Dört kardeşin küçükken yaşadıklarını yaşamış yalnız bir çocuk Garip. Bizimkiler, kendi çocukluklarını kurtarmak istercesine yardımına koşacak onun. Ama Garip'in son çaresi olmak çok zor görünüyor. Çünkü şimdi, attıkları her adımdan haberdar olan biri var: Komiser Gurur. Bilal artık yeni arkadaşı Gurur'a güveniyor. Diğer yanda ise güven sarsılacak, İrfan ve Gurur karşı karşıya gelecek. Bu arada Garip, Ecevit'in yıllar önce Ahu'ya yazdığı mektubu bulacak. Onu sahibine ulaştırmak için yola çıkacak küçük Garip. Neye sebep olacağını hiç bilmeden. Yolun sonunda mektup sahibine ulaşacak mı?

18.5.12

Suskunlar 11. Bölüm



Suskunlar 11. Bölüm

"U Dönüşü"
İbo'nun ölüm kalım savaşı sürüyor. Ama Bilal'in bir süre ortadan yok olması gerek. Çünkü bu sefer İrfan'ı fena kızdırdı. İrfan emri verdi. Cebrail Bilal'in işini bitirecek. Cebrail sonunda yüzünü gösterecek ama yöntemleri Bilal'i dehşete düşürecek. Bu arada kötüler birleşiyor. Gurur, İrfan ve Sait yıllar sonra tekrar bir araya gelirken, Ecevit, izini bulamadıkları tek ismi sonunda duydu: Gazanfer. Onu bulmak için uğraşırken Ecevit için bir anda hayat duracak. Kardeşinin mutluluğu için hislerini kendine bile itiraf etmeyen Ecevit, kendi bile anlamadan bu kez soluğu Ahu'nun yanında alacak.

11.5.12

Suskunlar 10. Bölüm



Suskunlar 10. Bölüm

"En Büyük Bela, En Günahsızın Başına Gelir."

Bilal yalanlarını itiraf etti kardeşine, çok pişman. Ama Şerif onun yüzüne bile bakmıyor. Bilal için her şeyi değiştirir bu. Şerif yoksa, Bilal bu işte yalnızsa eğer, o zaman kural da yok. Gözünü kararttı, bu sefer İrfan'ı öldürecek. Kendini harcarcasına atlayacak belaya ama bela Bilal'i değil, en günahsızı seçecek... İbo'yu! Ecevit ve Bilal kendi yöntemleriyle İbo'yu kurtarmanın peşinde. İkisi de kardeşi için tavizler verecek. İkisi de hiç beklemediğimiz insanlardan medet umacak. Ahu'nun kimin yanında duracağıysa belirsiz. Kesin olan tek şey, dost-düşman herkes İbo için uğraşacak bugün. İbo'nunsa zamanı azalıyor. Bu dar zamanda, onun da sürpriz bir ziyaretçisi olacak. Ama en acı sürpriz, İbo'yu bulanı bekliyor. 

4.5.12

Suskunlar 9. Bölüm



Suskunlar 9. Bölüm

"Vicdan Yarası"
Bilal'in kardeşlerine söylediği yalanlar birikti. Yaptıklarının hesabını vermesi artık çok zor. O vicdan azabıyla kıvranırken, Ecevit işin içine iyice karışan babasını İrfan'dan bu sefer uzak tutmak zorunda. Çünkü yeni plan bir hatayı daha kaldırmaz. Ecevit şimdi bir taşla iki kuşa birden son darbeyi vuracak. Biri İrfan. Ya Ecevit'in elinden kurtulacak ya damgayı yiyecek. Öteki ise sırasının geldiğinden dahi habersiz. Ecevit ve Bilal arasındaki sorgusuz dayanışma Bilal'in vicdanını iyiden iyiye zorlayacak. Ahu'yu kırmak pahasına Ecevit, Bilal için aralarındaki mesafeyi korumaya çalışıyor çünkü. Ecevit'in yeni tavırları Ahu'nun kafasını karıştıracak. Birsen ise ikisinin hislerini kurcalamaya devam edecek. Ama keşfettikleriyle artık sabrı taşacak. Vicdan yükü uzun süre taşınmaz. Bilal Ecevit'le sonunda yüzleşecek. İki kardeş bunun da üstesinden gelebilecek mi?