30.10.12

Karadayı 4.Bölüm HD


 Karadayı 4.Bölüm HD



 Karadayı 4.Bölüm

Bulduğu parmak izi ile babasının kurtulacağını düşünen Mahir'in karşısına yine bir engel çıkar... Evet, parmak izi babasına ait değildir ancak bu Mahir'i istediği sonuca götürmeyecektir. Katil olduğunun anlaşılması an meselesi olan Turgut ise bu arada boş durmaz. Nazif için güzel planları vardır. Emeline ulaşmak için her yolu mubah sayan Turgut, tüm bağlantılarını kullanarak Nazif'e itirafname imzalatmak ister. Haklı davasından asla yılmayan Mahir de Serra ile konuşabilmek için Cumhuriyet Balosuna katılacaktır. Fakat Turgut'un bunun için de güzel planları vardır... Canı pahasına kötülere direnen Nazif, itirafnameyi imzalayacak mıdır? 

23.10.12

Karadayı 3.Bölüm HD



 Karadayı 3.Bölüm HD



 Karadayı 3.Bölüm

Mahir'in işgüzar bir adam olduğunu düşünen Feride, ona başka bir hâkimle çalışmasını söyler. Mahir için her şey bitmiş gibidir. Tüm bunların üstüne bir de komiser Yasin tarafından nezarete atılan Mahir, geceyi nezarette geçirir. Ayten ise gece eve gelmeyen Mahir'in kendisini aldattığını düşünmektedir. Sonunda haklılığı açığa çıkan Mahir, Feride tarafından 'Nazif Kara' davasında görevlendirir. Nihayet istediği şeye kavuşan ve başsavcının odasını tekrar inceleyen Mahir, burada kanlı bir parmak izi bulur. Araştırma sonucunda parmak izinin Nazif Kara'ya ait olmadığı açığa çıkar. Şimdi herkesin kafasında aynı soru vardır: Peki, parmak izi kime aittir? 

19.10.12

Suskunlar 23. Bölüm



Suskunlar 23. Bölüm

"Kimliksiz"
ECEVİT’İN BÜYÜK SIRRI...
Bazıları göstermek ister kim olduğunu, bazıları saklamak. Bugün Sait, kim olduğunu tüm dünyaya hatırlatmak isterken; Ecevit, tekrar unutmak için çırpınacak. Çünkü Ecevit'in kim olduğu, artık Sait'in iki dudağının arasında. Ecevit'in bir daha kendine bile açmamak üzere gömdüğü bir sır bu. Bu sırla yaşaması mümkün değil. Peki en yakınlarından saklaması mümkün olacak mı?
Bilal, kim olduğundan artık emin. Kuyudibi'nin yeni sahibi o. Karşısına çıkanlar artık döndüremez onu yolundan. Ahu öte yandan, kimliğine yenik düşecek bi kez daha; başkalarını iyi etmek için boyundan büyük bir söz verecek. Gurur yine her şeyi takipte; yine bulduğu her boşluktan içeri sızmaya çalışacak. Nisan için ise işler, planların dışına çıkmaya başlıyor.

16.10.12

Karadayı 2.Bölüm HD


 Karadayı 2.Bölüm HD


 Karadayı 2.Bölüm

Sahte bir kimlikle avukatlığa başlayan Mahir, çok istediği halde babasının davasından başka bir davada görevlendirilir. Şansına bu, Nazif'in koğuş arkadaşı Emin'in davasıdır. Vakit kaybetmeden hapishaneye giden Mahir, babasına gerçekleri anlatmak zorunda kalır. Fakat aynı gece babasından öğrendiği gerçekle sarsılır. Nazif, başsavcı Süleyman'ı 30 yıl öncesinden tanımaktadır! Asıl katil Turgut ise Nazif'le ilgili araştırma yaparken Ayten'le tanışır. Turgut'un bu güzel kız için hain planları vardır. Mahir, 'Emin' davasıyla ilgili gerçekleri Feride'ye anlatır. Mahir'in söylediklerinden etkilenmemiş gibi görünen Feride, olayı kendi araştırmak için hapishaneye gider. Mahir de babasını ziyaret etmek için oradadır. Feride kapıyı açtığında karşısında Mahir'i görür. Feride, Mahir'in gerçek kimliğini anlayacak mıdır? 

12.10.12

Suskunlar 22. Bölüm



Suskunlar 22. Bölüm

"Herkes Güçlü Olmak İster"
Herkes güçlü olmak ister. En çok da eski gücünü kaybedenler. Sait Karam gibi. Müdür başına gelenlere yeterince sessiz kaldı. Şimdi kaybettiklerini geri almak istiyor. Bunun için kime gidecek? Güçlenmeyi kafasına koyan sadece Sait değil.
Kuyudibi'nde bir Bilal efsanesi ağızdan ağıza dolaşmaya başladı. Bilal şimdi, hep hayal ettiği şeye bir adım daha yakın. Güce yakınlaşmak, Bilal'i neyden uzaklaştıracak?
Bu iki güç sevdalısı da karşısında aynı kişiyi bulacak. İkisini de zorlayacak birini. Bu güç gösterileri arasında sabırlı duran bir kişi var ki, onun için dirayetli olmak gittikçe zorlaşıyor. Ahu artık içindekileri daha fazla taşıyamayacak. Ahu'nun dilinden dökülenler karşısında yıkılmamaya Bilal'in gücü yetecek mi?

9.10.12

Karadayı 1.Bölüm HD



 Karadayı 1.Bölüm HD


 Karadayı 1.Bölüm

Babasıyla birlikte kunduracılık yapan Mahir ve ailesinin hayatı, dükkânlarının bulunduğu pasajın dağıtılmasıyla, alt üst olur. Çocukluk arkadaşı Ayten ile nişanlanmak üzere olan Mahir, pasajın dağıtılması yetmiyormuş gibi bir de çok sevdiği babasının, hapse atılmasıyla şoke olur. Babası, başsavcıyı öldürmekle suçlanır. Önceleri olayın bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünen Mahir, kısa zamanda bunun bir komplo olduğunu görür. Otuz gün içinde Nazif'in suçsuz olduğunu ispat edemezse babası idam edilecektir. Tek bir çaresi kalmıştır. Feride Hâkimin karşısına çıkacaktır, babasının suçsuz olduğuna ikna edecektir. 

5.10.12

Suskunlar 21. Bölüm



Suskunlar 21. Bölüm

"Yara İzi"
KİMİLERİ YENİ HAYALLER, KİMİLERİ YENİ YARALAR KAZANACAK...
Herkesin bir hayali vardır bu hayatta. Ve bir yarası.. Bugün bazı hayaller yaraları sararken, bazıları kanatacak.
Bilal bir yemin edecek: Sıra bende. Ama bugün sırası gelen sadece Bilal değil. Ecevit de uzun zamandır bugünü beklediğini farkedecek. İbo için öte yandan, Gülten'le yeni bir hayata başlamanın tam zamanı. Ve Ahu. Sesini duyurmak için daha fazla beklemeyecek artık. Gurur'un oyununun yeni adımı, Nisan'ın büyük bir sırrına malolacak.
Günün sonunda herkes bir şey kazanacak. Kimileri yeni hayaller, kimileri yeni yaralar...