25.12.12

Karadayı 12.Bölüm HD


Karadayı 12.Bölüm HD


Karadayı 12.Bölüm

Turgut, Feride'yi Nazif Kara davasından almaya kararlıdır. Feride eğer davadan el çektirilirse mesleği bırakmaya karar verir. Mahir sebep olduğu bu durumu düzeltmek için akıl almaz bir yola sapmak ve Komiser Yasin'le işbirliği yapmak zorunda kalır. Terk edilen Ayten bir de Mahir ve Feride'nin Kostas'ın evinde buluştuklarını öğrenince deliye döner. Vural'ın idam infazı yaklaşınca bütün koğuş Nazif önderliğinde Vural'ı vermemek için etten duvar örer. 

18.12.12

Karadayı 11.Bölüm HD


Karadayı 11.Bölüm HD




Karadayı 11.Bölüm

Feride doğum gününe Mahir'in gelmesini beklerken, Mahir karakolda ifadesini verir. Feride ifadeyi okuduğunda Komiser Yasin'le görüşmeye karar verir. Ayten'le görüşen Nazif, ertesi gün ki görüşmeye Mahir ve Ayten'i nişanlamaya karar verir. Mahir'in babasına "hayır" demesi ise mümkün değildir. Turgut Feridelerin evine girenin Mahir olduğunu kanıtlar ve Mahir için tutuklama emri çıkartır. Mahir ise Halil'in ameliyat parasını geri almak için tehlikeli yollara girer. Canı pahasına parayı almaya kararlıdır. 

11.12.12

Karadayı 10.Bölüm HD


 Karadayı 10.Bölüm HD




 Karadayı 10.Bölüm

Hapishanede işlenen cinayet ortalığı iyice karıştırır. Turgut'un daha dikkatli adım atması gerekmektedir. Feride, Mahir Kara'nın kim olduğu öğrenmeye kararlıdır. Tek başına mahalleye gider. Önce dükkanı ardından da Pasajı ziyaret eder. Öğrendiği şeyler onu oldukça şaşırtır. Feride'nin Mahir'le tanışma isteğinden vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Ayrıca yanında Mahir'i de götürmeye karalıdır. Mahir, Feride'nin isteği karşısında iyice sıkışır. Feride'yle Mahir'i tanıştırmak için bir yol bulması gerekmektedir. 

4.12.12

Karadayı 9.Bölüm HD


 Karadayı 9.Bölüm HD


 Karadayı 9.Bölüm

Turgut, Nazif Kara'yı hapishanede öldürme görevini Necdet'e verir. Necdet zaten Nazif'in hasmı olan Faruk'u bulur. Özgürlüğü karşılığında Nazif'i öldürecektir. Mahir ve Feride, Şiş Kazım'ın beklenemedik ölümü üzerine araştırmalarını sürdürürken peşlerindeki Cemil'i fark eder ve ona bir tuzak kurarlar. Sonunda Cemil'i yakalarlar. Cemil ise kendini tutan kişinin ismini açıkladığında Mahir ve Feride hayatlarının şokunu yaşarlar. Ayten yeniden Mahir'le yakınlaşmanın yollarını bulur, aralarındaki buzları eritir. 

3.12.12

Suskunlar 28. Bölüm (Final)



Suskunlar 28. Bölüm (Final)

"Veda"
Hiçbir şey karşılıksız kalmaz bu hayatta. Bugün herkes bedel ödeyecek. Gurur intikam yolunda geri adım atmadan ilerliyor. Ama bunu mutlaka bir bedeli olacak.