29.1.13

Karadayı 16.Bölüm HD


Karadayı 16.Bölüm HD


 Karadayı 16.Bölüm HD

22.1.13

Karadayı 15.Bölüm HD


Karadayı 15.Bölüm HD


 Karadayı 15.Bölüm

Mahir'in kendisine yalan söylediğini anlayan Feride, Turgut'a akıl danışır. Mahir ise Feride'ye gerçekleri açıklamaya karar verir. Feride'nin tepkisi Mahir için büyük bir sürpriz olacaktır. Yasin Mahir'e bir oyun oynar. Mahir Yasin'in babasının davasıyla ilgisi olduğundan şüphelenmeye başlar. Bu sırada Turgut'un Yaver'in kim olduğunu açıklaması herkeste şok etkisi yaratır. Feride, dava dosyalarını incelemek için Mahir'i evine çağırır. Mahir, ilk kez Feride'nin başka yüzleriyle tanışır. Mahir'den yana hayal kırıklığına uğrayan Ayten ise, Feride'nin karşısına çıkmaya karar verir. 

15.1.13

Karadayı 14.Bölüm HD


Karadayı 14.Bölüm HD



Karadayı 14.Bölüm

Mahir ve Feride'nin verdikleri ölüm kalım savaşında Feride yaralanır. Mahir Feride'nin babası Mehmet Saim'le tanışmak zorunda kalır ve bu hiç de hoş bir tanışma olmaz. Bu olay sonrasında Feride, Mahir'in yanıtsız bıraktığı soruların cevabını kendi aramaya karar verir. Her adımda Mahir'in kendine aslında yalan söylediğini anlamaya başlar. Yılan Berdan elinden kaçan Mahir'i yakalamaya kararlıdır. Bu iş içinde Komiser Yasin'den yardım ister. 

8.1.13

Karadayı 13.Bölüm HD


Karadayı 13.Bölüm HD



Karadayı 13.Bölüm

Tatlı bir busenin sarhoşu olan Feride de Mahir de birbirlerine nasıl davranacaklarını bilmezler. Turgut, Feride'nin kendisine olan inancının kaybolduğunu anlayınca kahrolur. Yeniden onun güvenini kazanmak için türlü yollar arar. Necdet, Yılan Berdan'a Mahir'i götürecek bir plan kurar ve başarılı da olur. Mahir hiç farkında olmadan ateşe atar kendini. Feride'nin sürpriz takibi işleri çok daha fazla karıştırır.