28.10.14

Reaksiyon 7. Bölüm



Reaksiyon 7. Bölüm

Özeti: Oğuz babasının ölüm haberini almış ve perişandır. Yavuz Aslan'a ihanet eden Fazıl, Yavuz'un örgüt içindeki adamlarını kandırarak bütün Türkiye'yi ayağa kaldıracak bir provokasyona girişir. Kobani eylemleri kurşunlanacaktır. Oğuz ve Tekin’e ihtiyaç vardır. İş çığırından çıkmadan bir şey yapmak gerekir. İbrahim Çelikkol, Selen Soyder, Yurdaer Okur, Nehir Erdoğan, İsmail Demirci ve Erdal Beşikçioğlu gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosu ile adından söz ettiren “Reaksiyon”, bir grup cesur adam ve kadının tarihin akışını değiştirmek uğruna hayatlarını ortaya koymalarının hikayesini anlatıyor.

21.10.14

Reaksiyon 6. Bölüm



Reaksiyon 6. Bölüm

Özeti: Bazen bilmemek daha iyidir. Zira Reaksiyon'da sırlar çözülüyor ve herkes altında kalıyor. Kendilerine kurulmuş komployu farkeden Oğuz itirafçı olup kendisine görev verenlerin ipini çekerken, Tekin hapsi boyluyor. Öktem ve Gürkan kurdukları yapının deşifre olması yüzunden istifa etmek zorunda kalıyorlar. Çevresindeki herkes Oğuz'un ihanetiyle sarsılırken Zeynep senelerdir içinde sakladığı bir sırrı söylemek ve söylememek arasında kalıyor. Duygu, Çetin’in öfkesiyle, Yavuz başına en yakınlarının açtığı belayla uğraşıyor. Her sahnesinde bombaların patladığı Reaksiyon’da butün karakterler için taşlar yerinden oynuyor. İbrahim Çelikkol, Selen Soyder, Yurdaer Okur, Nehir Erdoğan, İsmail Demirci ve Erdal Beşikçioğlu gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosu ile adından söz ettiren “Reaksiyon”, bir grup cesur adam ve kadının tarihin akışını değiştirmek uğruna hayatlarını ortaya koymalarının hikayesini anlatıyor.

14.10.14

Reaksiyon 5. Bölüm



Reaksiyon 5. Bölüm

Özeti: Hain ortaya çıkıyor! Uçağın düşmesinin, müsteşar suikastinin arkasında bir hain olduğunu anlamak hiç de zaman almayacaktır… Oğuz’un ağbisi haklı çıkmış, bulaştıkları bela Oğuz’un ailesinin hayatlarına kast etmiştir. Oğuz, ölümle pençeleşen anne ve babasının şokunu yaşarken kardeşi zannettiği Serdar’ın ihaneti ile sarsılmıştır. Oğuz ve Tekin ellerindeki koddan Gürkan’ın yardımıyla Serdar’a ulaşmış ve ihanetin nedenini öğrenebilmek için Serdar’ı izbe bir mekanda sorgular. Reaksiyon etkileyici flashback geçişleri ve gerçekçi işkence sahneleri ile yine, yeni bir gündem yaratmaya hazırlanıyor. Serdar’ın itirafı Oğuz’un sonu mu? İbrahim Çelikkol’un canlandırdığı Oğuz karakterinin, kader birliği yaptığı, kardeşi bildiği Serdar’ı sorguladığı ve bu sorgu sırasında geçmişe döndüğü flashback sahneleri izleyenleri etki altında bırakacak. Zeynep için intikam vakti mi? Doktor Zeynep, zamanında kendisine Oğuz’un ölüm haberini verecek kadar yakını olan Serdar’ın hain olduğunu öğrenmesiyle birlikte, onu kendi kucağında ölümle pençeleşirken bulacaktır. İntikam mı alacak yoksa onu tedavi mi edecektir? Zeynep bir türlü peşini bırakmayan kaderiyle yeniden karşılaşacaktır. İbrahim Çelikkol, Selen Soyder, Yurdaer Okur, Nehir Erdoğan, İsmail Demirci ve Erdal Beşikçioğlu gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosu ile adından söz ettiren “Reaksiyon”, bir grup cesur adam ve kadının tarihin akışını değiştirmek uğruna hayatlarını ortaya koymalarının hikayesini anlatıyor.

7.10.14

Reaksiyon 4. Bölüm



Reaksiyon 4. Bölüm

Özeti: Oğuz kardeşi zannettiği Serdar’ı izbe bir mekâna götürür, kendisine yapılan ihanetinin nedenlerini sorgular. Fakat Serdar Oğuz ile aynı eğitimlerden geçmiş bir "Bordo Bereli" olduğundan kolay çözülecek gibi değildir. Oğuz’a ihanetinin nedeninin bizzat Oğuz’un kendisi olduğunu söyleyecektir. Şok olan Oğuz, Serdar’dan aldığı bilgilerle kendisini ölümle burun buruna getirecek tehlikeli bir maceranın içinde bulur. Serdar’ın Oğuz ve Tekin’in eline geçtiğini duyan Yavuz zıvanadan çıkacaktır. Onu Serdar’a götürecek her yolu deneyecek, karşısına çıkan her hedefi yok edecektir. Doktor Zeynep, zamanında kendisine Oğuz’un ölüm haberini verecek kadar yakını olan Serdar’ın hain olduğunu öğrenmesiyle birlikte, onu kendi kucağında ölümle pençeleşirken bulacaktır. İntikam mı alacak yoksa onu tedavi mi edecektir? Zeynep bir türlü peşini bırakmayan kaderiyle yeniden karşılaşacaktır. İbrahim Çelikkol, Selen Soyder, Yurdaer Okur, Nehir Erdoğan, İsmail Demirci ve Erdal Beşikçioğlu gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosu ile adından söz ettiren “Reaksiyon”, bir grup cesur adam ve kadının tarihin akışını değiştirmek uğruna hayatlarını ortaya koymalarının hikayesini anlatıyor.