30.3.16

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 29. Bölüm




Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 29. Bölüm


Hızır Çakırbeyli’nin acısı bir iken iki oluverir. Selim, kardeşinin elinden ikinci kez ölümle yüzleşir. Bülent’in aslında kim olduğu da artık herkes tarafından bilinmektedir. Hızır Çakırbeyli'nin acısı bir iken iki oluverir. Selim, kardeşinin elinden ikinci kez ölümle yüzleşir. Bülent'in aslında kim olduğu da artık herkes tarafından bilinmektedir. Mahmut gerçeğiyle yeniden karşı karşıya gelen Hızır'ın korkuları daha da artar. Artık herkes tedirgindir çünkü Mahmut hayattayken tehlikenin nereden geleceğini kimse kestiremez. Ünal bu kargaşadan istifade ederek Nevzat ve Davut'la bir görüşme ayarlar. Amacı aralarında olan anlaşmazlığa bir nokta koyarak Viktor'a karşı devlet gücünü yanında tutmaktır. Nazlı kayıp oğlunun gözyaşını dökerken Meryem baba evinde yalnız ve savunmasızdır. Hızır başlarında gezen beladan karısını korumak adına eve geri dönmesini açıkça istese de Meryem kovulduğu eve dönmemekte kararlıdır.

28.3.16

46 Yok Olan 1. Bölüm



46 Yok Olan 1. Bölüm

Özeti: Murat Günay, babası Reha’nın kurduğu bir vakıf üniversitesinde moleküler biyoloji ve genetik bölümünde profesördür. Reha, on beş sene önce Murat ve kız kardeşi Ezo’nun gözleri önünde öldürülmüştür. Ezo, o günden sonra depresif bir kız olmuş ve antidepresan ilaçlara bağımlı hale gelmiştir. Beş sene önce yüksek dozda aldığı ilaçların etkisiyle fenalaşmış ve bitkisel hayata girmiştir. Murat, o günden sonra çalışmalarını kardeşini hayata döndürmek üzere kurgulamıştır. Murat, tıbbın şu anki imkanlarıyla kardeşini bitkisel hayattan çıkaramayacağını anladığından herkesten gizli bir şekilde çalışmalar yapmaktadır. Evinin bodrum katını da tam teşekküllü bir laboratuvara dönüştürmüştür. Beynin vücudun felçli bölgelerindeki sinir sistemiyle olan irtibatı üzerine bir ilaç geliştirmeye çalışmaktadır.

27.3.16

46 Yok Olan - Dizi

46 Yok Olan, Star TV'de yayına giren televizyon dizisi. Yönetmenliğini Serdar Akar’ın yaptığı dizide baş rolleri Erdal Beşikçioğlu, Yasemin Allen ve Melis Birkan üstlendi. İlk bölümünün 27 Mart 2016 tarihinde Star TV'de yayınlanacağı duyuruldu. Dizi 24 Haziran 2016 tarihinde sezon finali yaptı. 10 Ağustos 2016 tarihinde dizinin final yaptığı açıklandı.
Türkiye'nin sayılı genetik profesörleri arasında yer alan Murat GÜNAY (Erdal Beşikçioğlu); tedavisi mümkün olmayan bir hastalık sonucu beş yıldır komada bulunan kız kardeşini Ezo (Ayça Eren) hayatta tutmaya çalışan, kendisini bu hastalığın tedavisine adamış bir profesördür. Zamanla çevresindekileri kaybeden, pek çok kişinin yarı yolda bıraktığı karakterimiz bu zorlu yolda yüzlerce hastaya umut sayılabilecek bir ilaç keşfeder ve bir anda kendisini büyük bir olaylar zincirinin arasında bulur. Gerçeğin peşinde olan ve inancından taviz vermeden bu zamana kadar gelen profesör için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bu sır dolu buluş, tanıdığı ve tanımadığı birçok kişinin hayatını değiştirecektir. Ayrıca dizi içerisinde Şaman ayininde kullandıkları DMT içeren Sihirli Çayın ismi ise Ayahuasca 'dır.

23.3.16

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 28. Bölüm



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 28. Bölüm


Mahmut’un son oyunuyla Hızır Çakırbeyli acıların en büyüğünü yaşamanın eşiğine gelmiştir. Viktor’un desteğini de arkasına alarak, amacı uğruna aile, çocuk gibi kavramları hiçe sayan Mahmut’un varlığı herkes için tehlike oluşturmaya devam eder. Mahmut'un son oyunuyla Hızır Çakırbeyli acıların en büyüğünü yaşamanın eşiğine gelmiştir. Viktor'un desteğini de arkasına alarak, amacı uğruna aile, çocuk gibi kavramları hiçe sayan Mahmut'un varlığı herkes için tehlike oluşturmaya devam eder. En çok da ağabeyi Selim için… Hızır Çakırbeyli çocuğunun kaçırılmasından sonra düşmanlarının infaz kararını almakta geç kalmaz. Kan dökülmesi artık şart olmuştur. Selim'in küçük Yunus'u kurtarmak adına planları hainlerle paylaşmasıyla işler terse döner. Nazlı perişan bir halde çocuğunun hayatından endişe etmektedir. İçinde olmak istemediği hayata zorla sürüklenir. Sert kadın imajının arkasında merhameti de barındıran Meryem ise Nazlı'nın acısına duyarsız kalmaz. İki kadın da artık bilmektedir ki Hızır Çakırbeyli hayatlarında olduğu sürece tehlike hep yanı başlarında olacaktır.

16.3.16

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 27. Bölüm



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 27. Bölüm


Ünal Kaplan için hazırlanan tuzakla iki masa arasındaki savaş fiilen başlar. Artık ilk amaç hayatta kalmaktır. Ünal Kaplan için hazırlanan tuzakla iki masa arasındaki savaş fiilen başlar. Artık ilk amaç hayatta kalmaktır. Devlete göre Çakırbeyli'nin Viktor'la uzlaşması şarttır. Hızır uzlaşma yanlısı olmaz çünkü henüz başına geleceklerden haberdar değildir. Masada kalanlar, masadan ayrılan Viktor'un yanı sıra Bülent kod adlı kişinin de tehdidi altındadır. Bu kod adını kullanan Mahmut, Nurten yoluyla bir kez daha Hızır'ın mahremine sızmayı başarır. Meryem'le boşanma arifesindeyken Nazlı'yla da arası açılan Hızır yalnız hayatıyla başa çıkmaya çalışır. Meryem her ne kadar çok sevse de geri adım atmayarak ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gösterir. Nazlı bekar bir anne olarak hayatına devam etmek için çabalar fakat önüne çıkan engellerle savaşması kolay olmayacaktır…

9.3.16

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26. Bölüm



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26. Bölüm


Viktor'un ülkeye girişiyle Ünal Kaplan'ın masası dağılır. Bu olay beraberinde bir savaşı getirecektir. Ünal kendine yöneltilen tehditleri Hızır'ı hedef göstererek başından savmaya alışkındır fakat bu kez geç kalır. Hızır Çakırbeyli ikinci kez Ünal Kaplan'dan gizli devletle masaya oturur. Viktor'la karşılıklı çıkarlar doğrultusunda uzlaşma sağlanması gerekmektedir ve Hızır'ın arkasında olan devlet bu sayede kontrolü tekrardan ele alabilecektir. Hızır'ın bu hamlesi güç kaybetmekte olan Ünal'ı yeni bir tehdidin altına sokar. Avukat Özgür'ün Yaren'le olan arkadaşlığını öğrenen Hızır, Nazlı'ya karşı tepkilidir. Nazlı kendini korumak ve aklamak adına Özgür'ü tehdit eder. Ailesinden uzakta bir başına kalan Meryem'in ise bu sırrı öğrenmesi an meselesidir.

2.3.16

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 25. Bölüm



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 25. Bölüm


Boşanma konusunda direten Meryem’in karşısında Hızır’ın sabrı tükenir. Boşanma konusunda direten Meryem'in karşısında Hızır'ın sabrı tükenir. Meryem çocuklarını da alıp gitmek ister fakat Hızır engeline takılır. Yalnız girdiği evden yalnız çıkacaktır. Amacı ailesini bölmeye çalışmanın aksine bir arada tutmak iken elinde bavuluyla kalakalır. Nazlı ise oğlunun sünneti bahanesiyle ailenin yakın çevresini evinde ağırlayarak insanlara kendini kabullendirme gayesine neredeyse ulaşır. Tüm ailenin yıkılmasına sebep olan ayrılık Nazlı'nın elini kuvvetlendirecek midir? İlker, Viktor'un planlarını uygulamaya devam ederken Hızır ailesinin canına kasteden adamları bulmaya çok yaklaşmıştır. Şüphelerinden emin olmak adına Ünal Kaplan'dan toplantı talep eder; fakat ticaret yapmak yerine sadece birbirinin arkasından iş çevirenlerin olduğu masada hiç ummadığı bir tavırla karşılaşacaktır…