27.4.16

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 33. Bölüm



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - 33. Bölüm

25.4.16

46 Yok Olan 5. Bölüm



46 Yok Olan 5. Bölüm

Özeti: İlacı kendi üzerinde denedikten sonra yaşadıkları hakkında cevap aramaktan ısrarla kaçınan Murat, bu kez kendisinin bile beklemediği bir yöntemle pek çok detayı öğrenecek. Yapacağı bir anlaşmayla artık Murat için her şey yeniden başlıyor. Babasının ölümünün acısını atlatamayan Ceyla’nın yaşayacağı deneyim onu bambaşka bir kadın yapacak. Peşindekilerin yarattığı huzursuzluktan biraz olsun kurtularak sonunda Murat ile yemeğe çıkan Selin, güzel geçen gecenin ardından beklemediği bir sürprizle karşılaşacak.

20.4.16

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 32. Bölüm



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 32. Bölüm


Ünal Kaplan'ın güç gösterisi bir yıkıma daha sebep olur. Ünal Kaplan'ın güç gösterisi bir yıkıma daha sebep olur. Ölüm Hızır'ın çevresinde bir çemberdir artık. Önce Selim sonra Ahmet'in ölümüyle dost kaybının acısı eksik olmaz yüreğinden. Her ne kadar masa tekrardan toplanmış, dost düşman el sıkışmış olsa da kimse kimseye güven vermez. Eskiden ihanetin yer bulamayacağı masada şimdilerde sadakatten eser yoktur. Viktor'un yerine masaya oturacak Moskof Özkan ismi de Hızır'ı huzursuz eder. O'nun gelişiyle birlikte masaya pislik bulaşacak, belki de ticaret yön değiştirecektir. Hızır bunlarla uğraşırken bir de kendine kurulan yeni oyunu fark ettiğinde işler yine karışır. Meryem artık yuvasındadır. Geçmişin üstüne bir çizgi çekip ailesini tekrardan bir arada tutmak onun görevidir. Kurtulması gereken son bir şey kalmıştır o da Nazlı ve bebeği! Şehri terk etmesi beklenen Nazlı ise kucağında bebeğiyle ailenin kapısında belirir. Uzun zamandır beklenen mutlu aile tablosunun canlandırıldığı Pazar kahvaltısında yaşanan bu gelişme herkeste şok etkisi yaratacaktır. Oyuncular: Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Deniz Çakır(Meryem Çakırbeyli), Sanem Çelik(Ceylan), Tarık Ünlüoğlu (Ünal Kaplan), Yunus Emre Yıldırımer (Alpaslan Çakırbeyli), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli), Sabina Toziya (Hayriye Çakırbeli), Tuna Orhan (Servet Karademir), Sinan Demirer (Civciv-Yunus Tokgöz), Hakan Karahan (Özer Çetiner)

18.4.16

46 Yok Olan 4. Bölüm



46 Yok Olan 4. Bölüm

Özeti: Babasının ölümüyle ilgili daha önce hiç duymadığı gerçekleri öğrenen Murat için yolun sonu görünmektedir. Peki organ mafyası yakaladıklarını düşündükleri Murat’tan başka bir kişiyle karşılaştıklarını anladıklarında neler yaşanacak? Geceleri yaptıkları konusunda gittikçe daha da endişelenen Murat, amcası ve Salim’in de ısrarlarıyla tedavi olmaya karar verir. Ne var ki Murat’ın içindeki bastıramadığı öfkesi burada da ortaya çıkar. Tehlikede olduğunu düşündüğü için Doğan’dan yardım isteyen Selin, yavaş yavaş kendisi hakkında bilinmeyenleri de anlatmaya başlar. İzleyiciler bu bölümde Doğan’ın hiç bilinmeyen bir yönüyle tanışacaklar. Ceyla, babasının ölümüyle ilgili Murat’ın sakladığı bir şeyler olup olmadığını öğrenmek için cesaretini toplar ve karşısına çıkar.

13.4.16

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 31. Bölüm



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 31. Bölüm


Mahmut’un ölümüyle birlikte herkes derin bir nefes alır. Mahmut'un ölümüyle birlikte herkes derin bir nefes alır. Ancak bu rahatlama çok uzun sürmeyecektir; çünkü Viktor henüz kana doymamıştır. Ticaret yapmak adına Ünal Kaplan'ın masasına davet edilen Viktor ve masanın eski üyeleri bir araya gelseler de başlattıkları savaşı bitirme niyetinde değillerdir. Kapanmak bilmeyen hesaplar, nihayete ermeyen düşmanlıkların kaçınılmaz sonunda yine acı, keder ve ihanet vardır... En büyük musibetten kurtularak huzur bulan Hızır Çakırbeyli'nin mutluluğu Meryem'in de eve dönüşüyle ikiye katlanır. Ailesinin bir arada olmasını çok özlemiştir ve artık her şey eskisinden daha güzel olacaktır. Onların hayal ettiği güzel günler Nazlı'nın hayallerinin yıkılmasına yol açar. Hızır'ın tercihleri Nazlı'nın seçeceği yolu belirleyecektir.

11.4.16

46 Yok Olan 3. Bölüm



46 Yok Olan 3. Bölüm

Özeti: Ayhan’ın ölümünde kendi parmağı olup olmadığı konusunda şüphelenen Murat, o gece yaptığı hiçbir şeyi hatırlamaz. Salim, Murat için endişelenir ve ne olup bittiğini anlamak için takip etmeye başlar. Öte yandan Ferit de olan biteni izler. Salim, her şeyi kontrol altında tuttuğunu zannederken Murat’ın beklenmedik hamlesiyle çaresiz kalır. Murat, babasının cinayeti üzerine araştırmalarını yoğunlaştırır. Ayhan’dan hastane ile ilgili duydukları sonrasında radarına bir doktor girer. Doktoru bulmak için harekete geçen Murat nasıl bir isimle karşılaşacak? Babasını toprağa veren Ceyla bu gerçekle yüzleşmekte zorlanmaktadır. Bu süreçte annesinin tavrı da her şeye tuz biber eker. Babasının ölümü hakkında daha çok şey öğrenmek isteyen Ceyla, Selin’i arar. Bu konuşmada öğrendiği bir detay Ceyla’yı oldukça şaşırtır

6.4.16

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 30. Bölüm




Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 30. Bölüm


Selim son nefesini verirken eski dostuna bir can bağışlar. Selim son nefesini verirken eski dostuna bir can bağışlar. Gözü hırsından kör olan Mahmut ise Hızır Çakırbeyli'ye yeni bir acı yaşatmak için pusudadır. Selim'in cenazesinde uzlaşmak adına bir araya gelen eski dost yeni düşmanlar ortalığı savaş alanına çevirirler. Ünal ise kendisini hiçe sayarak Hızır'ın bu kargaşayı planladığını düşünür. Bu varsayımıyla yüzünü Viktor'a çevirmekten çekinmeyeceğini açıklayarak tepkisini gösterir. Masadakileri de arkasında durmaları için ikna etmeye çalışır. Peki Hızır gerçekten cenazede yaşananları planlamış mıdır? Öyle ise dostları kendilerini ihanete uğramış sayacaklardır. Hayriye Ana olayların sonrasında Nazlı'yı yalnız bırakmaz. Ev ahalisi kendisine tepki gösterse de Çakırbeyli ailesinin tekrardan bir araya gelebilesi için birilerinin bir şeyler yapması gerekmektedir. Kendinden vazgeçildiğini öğrenen Meryem ise yıkılır; ama tepkisi bununla sınırlı kalmayacaktır.

4.4.16

46 Yok Olan 2. Bölüm



46 Yok Olan 2. Bölüm

Özeti: Ceyla’nın babasının ölüm haberini aldığı anda kardeşi Ezo’nun bitkisel hayata girdikten sonra ilk kez parmağını kıpırdattığını gören Murat karmakarışık bir durumda kalır. Cinayetin nasıl işlendiğiyse tüyler ürperticidir. Murat, babasının arabasını yıllar sonra garajından çıkartır ve Ceyla’nın babası Ayhan'ı bulur. Ayhan, yıllarca Ceyla'ya ve annesine fiziksel ve psikolojik şiddet uygulamıştır. Murat, babasının ölümü ve Ayhan’ın yaşamı arasındaki bağı anlatır. Hesap verme zamanı geldiğinde ise bambaşka bir gerçek ortaya çıkacaktır: Murat’ın babasının katilleri hakkında bilgisi olduğunu söyleyen Ayhan konuşur fakat bu onun son sözleri olur. Öte yandan cinayet büroda başkomiser olarak görev yapan Doğan olayın aydınlatılması için cinayet mahalini araştırmaktadır. Bu esnada Bursa Ahlak Büro’dan İstanbul Emniyeti Cinayet Büro'ya atanan Komiser Selin, ilk görevini bu şüpheli ölümü araştırmak üzere alır ve Doğan ile birlikte olayın üzerine eğilirler. Yakaldıkları detaylar neticesinde olay ile ilgili olabileceği düşüncesiyle Murat’ın hastanesine giden ikili, hangi soruları soracak? Selin’in hastanede Murat ile ilgili gördüğü detay ise aklında çok farklı düşüncelerin yer edinmesine yol açacak.