28.5.16

46 Yok Olan 9. Bölüm



46 Yok Olan 9. Bölüm

Özet: Murat, kendisine bıraktığı video mesajda neler anlatacak? İşlediği bir cinayetin izlerini ortadan kaldırırken yaşanacaklar, spot ışıklarının Murat’a çevrilmesine mi yol açacak? Ferit, Vecdi’yle Murat’ın gittiği yol hakkında konuşacak. Ezo'nun Murat’ın yanındayken vereceği tepki herkesi şaşkına çevirecek. Salim bu kez Füsun’la kaçmaya kararlı. Yola çıkarken karşılaşacağı Murat’la aralarında ne geçecek?

25.5.16

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 37. Bölüm



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 37. Bölüm

Alparslan, Ünal Kaplan'ın oyununa beklenmedik hamlesiyle karşılık vermiştir. Herkes Özkan'ın ölümüne oylama yapılmasını beklerken, masadaki sürpriz kan kaybı dengeleri bozar. Yokluğunda yaşananlara karşılık olarak ilk hamle Ünal Kaplan'dan mı yoksa Özkan'ın arkasındaki gücü öğrenip henüz bir şey yapamamış olan Hızır Çakırbeyli'den mi gelecektir? Cenaze evinde artan gerilim de işleri iyice karıştırır. Toprak'ın arkasında bıraktığı yeğeni bu ölüme sessiz kalma niyetinde değildir. Kontrolün her geçen gün elden gittiğini gören Hızır Çakırbeyli yeni dostlarıyla uzlaşma yoluna gitme konusunda artık kararlıdır. Masada bunlar yaşanırken Çakırbeyli hanesi de iç karışıklıklarıyla uğraşır. Meryem, Esra'yı aldattığını düşündüğü İlyas'a tepkisini sert gösterir. Alparslan'ın eline tekrar silah aldığının öğrenilmesi de aileyi telaşlandıracaktır. Nazlı cephesinde ise olayları karıştıran bu kez Nurten olur. Korkuları artan Nazlı'nın Hızır'a üçüncü hatayı yapması an meselesidir.

21.5.16

46 Yok Olan 8. Bölüm



46 Yok Olan 8. Bölüm

Özet: Hatırlamadığı bir cinayet sonucunda bahçesindeki cesetle baş başa kalan Murat ne yapacak? Ferit ve Salim Murat’a yardım etmek için kollarını sıvayacaklar. Olayın peşine düşen Doğan ve Selin hangi ip uçlarını bulacak? Doğan, sakladığı sırrı sonunda açığa kavuşturacak. Utku’nun ölümündeki sır perdesi açılacak. Salim, Füsun’la ilişkisinde uzun zamandır atması gereken adımı atacak. Füsun’un Salim’e tepkisi ne olacak?

18.5.16

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 36. Bölüm



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 36. Bölüm

Nazlı'nın gitme fikri kafasına iyice yerleşmeye başlar. Üzerinden yirmi yıl geçmesine rağmen küllenmeyen Emine ve Fikret aşkı gündemin tam ortasına yerleşir. Tipi'nin ablasına olan öfkesini dindirmek hiç de kolay olmayacaktır. Yaşananlardan sonra, Fikret vasıtasıyla Ünal Kaplan'ın oyunlarını ortaya çıkarmayı amaçlayan Hızır Çakırbeyli'nin planları sekteye uğrar. Neyse ki devletin yardımıyla Özkan'la ilgili şüpheleri haklı çıkaracak kanıta ulaşılır. Bu süreçte Ünal Kaplan'ın silah sevkiyatıyla ilgili planları da yoğunlaşacaktır. Emine'nin yaşadıkları kadınların kendi hayatlarıyla ilgili korkularının artmasına neden olur. Erkeklerin dünyasında var olabilme, ayakta kalabilme çabası Nazlı'yı yormuştur artık. Gitme fikri kafasına iyice yerleşmeye başlar. Meryem'in büyük arzusuna ulaşması an meselesidir belki de…

14.5.16

46 Yok Olan 7. Bölüm



46 Yok Olan 7. Bölüm

Özet: Babasının katiliyle yüzleşen ve onu öldüren Murat’ın içindeki öfke dinecek mi? Murat’a yardım edip, katili yaklayan ve  buluşturan Süha ve Vecdi kim? Murat, neden yardım ettiklerinin cevabını arayacak. Gece kulübünde öğrencisiyle karşılaşan Murat kendisini hiç beklemediği olayların tam ortasında bulacak. Selin, Doğan ile ilgili gerçekleri öğrenmek ister. Doğan’ın Selin’e tepkisi ne olacak? Kız kardeşini hayata döndürmek için kendini kobay olarak feda eden bir bilim insanının, sonunu kimsenin tahmin edemeyeceği bir yolculuğa çıkış hikayesi.

11.5.16

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 35. Bölüm



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 35. Bölüm

Ünal'ın etrafındakiler için yazdığı kader en çok Hızır'ı etkiler. Ailenin yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen dünyaya gelen bebekle beraber tam yeni umutlar yeşermeye başlamışken galeride patlayan bomba şok etkisi yaratır. Esra ile yeni bir hayat için yola çıkmaya hazırlanan İlyas'ın hayalleri kana bulanır. Diğer yandan olanlardan habersiz sonunda bebeğini kucağına almış olmanın mutluluğunu yaşayan Civciv ve öz çocuğunun ona baba dediğini duyamadan ömrünü geçirmeyi tercih etmiş fedakar dost Enişte de İlyas'la aynı sonun eşiğindedir. Ünal Kaplan'ın etrafındakiler için yazdığı kader en çok Hızır Çakırbeyli'yi etkiler. Dostun düşmanın birbirine karıştığı masada olayları çözmek hiç de kolay olmaz. Tüm bunların yanında ortaya çıkan sürpriz bir gönül meselesi de işlerin gidişatını etkileyecektir.

7.5.16

46 Yok Olan 6. Bölüm



46 Yok Olan 6. Bölüm

Özeti: Murat, tanımadığı birisi tarafından telefonla aranarak babasının katiline ulaşabileceğini öğrenecek. İntikamını almak ve hep cevabını aradığı soruları bulmak için ayağına gelen bu fırsata ne cevap verecek? Ceyla, hayatında ilk kez bu kadar rahat hissederek, Murat’a kendisiyle ilgili çok ilginç detaylar anlatacak. Peki Ceyla geceyi hatırlayınca neler hissedecek? Selin’in Bursa’daki gizli göreviyle ilgili gerçekler ortaya çıkıyor. Selin, Bursa’daki komiseriyle tüm yaşananlardan sonra ilk kez bir araya gelecek. Bu görüşmede neler yaşanacak? Doğan, Selin’in peşindeki takipçi için yaptığı araştırmalardan rahatsızolur. Yakalanmamak için Selin’i engellemek isteyen Doğan nasıl bir yola başvuracak?Ezo için uyanma vakti yaklaşıyor mu? Ceyla, Ezo için çok önemli bir ana tanık olacak.