25.6.16

46 Yok Olan 13. Bölüm



46 Yok Olan 13. Bölüm

Özeti: Ezo, sonunda gözlerini açıyor ve başına gelen her şeyi anlatıyor. Ceyla, babasının öldürülmesi ile ilgili bildiklerini Selin’e anlatacak. Selin’in duyduklarına vereceği tepki ne olacak? Murat, tüm olan bitenden sorumlu tuttuğu Yıldız’ı öldürecek mi? Doğan’ın takibi her şeyin karıştığı anda son bulacak. Bu son karşılaşmada neler yaşanacak? Murat için sır dolu yolculuğunun sonunda ne gözüküyor?

18.6.16

46 Yok Olan 12. Bölüm



46 Yok Olan 12. Bölüm

Özet: Murat, hipnozun etkisiyle yaptıklarını bir bir anlatır. Ceyla ise Murat’ın itirafını duyunca şok olur. Murat, kendisi için çemberin daraldığını fark etse de hem babasının öldürülmesindeki sır perdesinin aralanması hem de Ezo için mücadele etmekten vazgeçmez. Altan, Murat’ın Yıldız ile bağlantısından gittikçe şüphelenmeye başlamıştır. Durumun farkında olan Yıldız çareyi kaçmakta bulur. Bu sırada Altan’ın adamı Semih’in yakalanması an meselesidir. Selin’in de katılacağı heyecanlı operasyonda neler yaşanacak? Doktor Ömer, Sude ve Ceyla, Ezo ile ilgili çok önemli bir karar alacaklar. Aldıkları bu kararın bedeli ne olacak? Murat, sonunda Altan ile karşı karşıya gelip her şeyi öğrenecek mi?

15.6.16

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 40. Bölüm - Sezon Finalı



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - 40. Bölüm

Çocuk denecek yaşta girdiği yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikayesi anlatılmaktadır. Yeraltı dünyasına giren her adam haksızlıklara başkaldırmaya yemin eder. Güçlenip zenginleştikçe kendisi bu haksızlıkların kaynağı olur… Hızır Çakırbeyli sevda adamıdır… Sevmekten hiç kaçmaz… Sevilmeyi de pek sever… Hayatındaki tüm kadınların odağında olmak ister; annesi, karısı, kızı ve sevgilisinin… Kardeşini, oğlunu, yeğeninin ve ailesinin diğer fertlerini de canından aziz tutar, onlar için fedakar bir "baba"dır… Vefakar bir dosttur… Vazgeçilmez bir ağabeydir. Adil ve cömert bir reistir… Bu özellikleri onun sonu olacak yerde Hızır'ı yeraltı dünyasında da yüceltir… Sözüne güvenilir, daima iş yapılır bir adam haline gelmişken devletin radarına takılır… Devlet kontrol etmek istediği gayri meşru faaliyetleri yürütmek için ondan iyi bir aday olmadığını düşünür… Bu Çakır'a en büyük olma teklifidir… Teklif öyle iki tarafı keskin bir kılıçtır ki, kabulü halinde "mafya" ailesine ihanet, reddi hali ise ebediyen mahkumiyettir… Devletin Hızır Çakırbeyli'ye koltuğunu vaadettiğini farkeden büyük patron, etrafını ihanetle örülü bir ağla çevirir… Hızır Reis'in özel hayatı da dalgalıdır… Birkaç yıl önce sevdalandığı mimar Nazlı diğer tarafta eşi Meryem...

11.6.16

46 Yok Olan 11. Bölüm



46 Yok Olan 11. Bölüm

Özeti: CİNAYETİ KİM İŞLEDİ? İlacı yaptıktan sonra zihninin kontrolünü elinde tutmak ve her şeyi hatırlamak isteyen Murat, Ceyla’nın hipnoz tedavisine nasıl tepki vereceğini merak eder. Suikastten kurtulan Doğan için tehlike hastanede de sürecektir. Doğan’ın vurulmasıyla panikleyen Necmi ve Ferit yeni bir plan yaparlar. Necmi, tüm olan bitenin perde arkasını Ferit’ten dinler. Füsun, Salim’le aralarındaki ilişkiyi sonunda annesine itiraf eder. Yıldız’ın ise bu ilişkiye tepkisi Füsun’u çok şaşırtır. Yaşanan tüm kargaşanın ucunun Yıldız’a dokunduğunu düşünen Altan, surpriz bir hamle yapar. Murat ile Altan’ın yolları ilk kez kesişir.

8.6.16

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 39. Bölüm



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 39. Bölüm

Masada vurulan amcasının yerine oturma hırsıyla gözü kararan Hakan yanlışlıkla Emine'yi vurmuştur. Masada vurulan amcasının yerine oturma hırsıyla gözü kararan Hakan yanlışlıkla Emine'yi vurmuştur. Fikret'le Tipi'yi bir araya getiren bu felaket aralarındaki gerginliği arttırır. Özkan'ın arkasında olduğu eylemler şahsi hesaplaşmalara yol açacaktır. Hızır Çakırbeyli ise yaşananları uzaktan izlemekle yetinmez. Bu sırada Alparslan devletle olan görüşmelerinde bir kademe daha atlamak üzeredir. Davut'la yapacağı görüşmede belki de ona tüm masaları yönetme fırsatını tanınacaktır. Asıl merak konusu olan ise amcalarının bu görüşmeye nasıl yaklaşacağıdır. Yunus Selim'in halen evde oluşu Meryem'in son zamanlardaki en büyük sıkıntısı haline gelmiştir. Bir tarafta gözü yaşlı Nazlı, diğer tarafta vicdanlı bir anne Meryem var ancak bebeği annesine kavuşturmak da yine Meryem'e düşecektir.

4.6.16

46 Yok Olan 10. Bölüm



46 Yok Olan 10. Bölüm

Özeti: Murat’ın yaşadığı değişim çevresinin dikkatini çekmeye başlamıştır. Fakat Murat, Ezo’yu uyandırana kadar durmamaya kararlıdır. Öte yandan Doğan, Murat’ın cinayetlerini ortaya çıkartmak için hummalı bir çalışma içine girer. Yine de Selin’i teorilerine inandırması kolay olmayacaktır. Ferit ve Yıldız, Murat’ın babasının cinayeti ile ilgili daha fazla detay öğrenmesini istemezler. Vecdi’nin sunduğu çözümü Ferit kabul etmeyecektir. Buna rağmen Yıldız kendi bildiğini yapmaktan geri durmaz. Ezo’nun yürümesiyle şoka giren Ceyla, yaşananlar karşısında ne tepki verecek?  Bugüne kadar Murat için yaptıklarıyla kendi hayatının gidişatını karşılaştırınca patlama noktasına gelen Salim ve Murat arasında yaşanacak tartışmanın sonuçları ne olacak? Kız kardeşini hayata döndürmek için kendini kobay olarak feda eden bir bilim insanının, sonunu kimsenin tahmin edemeyeceği bir yolculuğa çıkış hikayesi.

1.6.16

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 38. Bölüm



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 38. Bölüm

Hızır, Nazlı’ya kestiği ceza sonucunda kucağında bebeğiyle kalakalır. Bir sonraki hamlesi Meryem için sürpriz olacaktır. Hızır, Nazlı'ya kestiği ceza sonucunda kucağında bebeğiyle kalakalır. Bir sonraki hamlesi Meryem için sürpriz olacaktır. Yavaş yavaş aşkını kaybettiğini düşünen Nazlı, bebeğinin de elinden alınmasından sonra ne yapacağını bilemez. Hızır'ın affı ise kolay olmayacaktır. İşlerin daha da sarpa sarmasına neden olacak atak ise Meryem'e karşı bitmek bilmeyen nefretiyle Nurten'den gelir. Toprak'ın intikam hırsıyla dolu yeğeni Hakan vakit kaybetmeden planlarını teker teker uygulamaya başlar. Alparslan'ın düştüğü tuzakla bu davanın ilk kanı dökülecektir. Bu sırada Ünal Kaplan masasında boşalan sandalyeye kendi çıkarları doğrultusunda birini oturtmak için kolları sıvar. Fikret'in masaya oturması yönünde planlar yapsa da diğer üyeler bu fikre tepkilidir. Diğer yandan Özkan'ın, masadaki yerini sağlamlaştırabilmek adına Fikret'i yok etmek amaçlı aldığı karar en çok Emine'yi etkileyecektir.