30.11.16

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 49. Bölüm



 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 49. Bölüm

Davut'un masanın üyeleriyle ilgili kararını etkileyen sır, Çakırbeyli ailesi üzerinde bomba etkisi yaratacaktır. Herkesin kısa sürede salınmasını Davut'un verdiği şahsi kararlara bağlayan Nevzat onunla bir pazarlık yapma peşinde olan Ünal'la bir araya gelir.

29.11.16

İçerde 11. Bölüm




 İçerde 11. Bölüm

Özet:

Alyanak, Celal’in adamlarına görünmeden kaçmayı başarır. Şimdi hayatta kalabilmek için plan yapmak zorundadır. Yusuf ve ekibi Köstenceli’nin öldürüldüğünü öğrenirler fakat Celal aleyhine herhangi bir ipucu bulamamışlardır. Artık hem Yusuf ve ekibi, görgü tanığı olarak hem de Celal’in adamları hain olarak Alyanak’ın peşindedir. Yüzüklü adam Coşkun tekrar ortaya çıkar. Eylem üzerinden Celal’e tuzak hazırlığı içindedir. Eylem durumu Mert’e anlatır. Mert bir yandan Füsun için Umut’u ararken diğer yandan Coşkun'un hayatta olduğunu öğrenir. Yusuf, Necip Uyanık kılığında Sarp ile tekrar iletişime geçer. Birbirinden haberdar olmayan iki kardeşin yolu hiç ummadıkları bir yerde kesişir.

24.11.16

Mert Karadağ / Umut Yılmaz (Aras Bulut İynemli) - İçerde

Mert Karadağ / Umut Yılmaz kimdir?

Füsun'un oğlu, Sarp'ın kardeşi. 3 yaşındayken Kebapçı Celal'in adamları tarafından kaçırılmış ve sokaklarda mendil satmaya zorlanmıştır. Celal sayesinde sokaklardan kurtulmuş ve polis okuluna girmiştir. Kebapçı Celal tarafından devletin içine yerleştirilmiş ajandır. Eylem'e aşıktır. Çok zeki ve uyanık birisidir.

Aras Bulut İynemli kimdir?
 

Sarp Yılmaz (Çağatay Ulusoy) - İçerde

Sarp Yılmaz kimdir?

Füsun'un oğlu, Umut'un abisidir. Yusuf tarafından Kebapçı Celal'in yanına gizli polis olarak sızar. Kardeşini bulmak için Celal'in emirlerini yerine getiren Sarp, Celal'in öz kızı olan Melek'e aşıktır.

Çağatay Ulusoy kimdir?

23.11.16

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 48. Bölüm



 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 48. Bölüm

Hızır Çakırbeyli’nin Salih Gülmez’le girdiği savaşta kaçacak yeri kalmamıştır. Kapana kısılan Hızır’ın bulaştığı beladan kurtulabilmesi bu kez kolay olmayacaktır. Yolun sonunda olduğunu düşünürken bile aklında tek bir soru vardır o da hainin kim olduğu…
Diğer yandan Davut’un ölümüne dair yapılan eylem planları için düğmeye basılır. Tüm bu olanlar nedeniyle Ünal Kaplan dahil masanın tüm üyeleri topun ağzındadır. Herkesi çok zor günler beklemektedir artık…

22.11.16

İçerde 10. Bölüm




 İçerde 10. Bölüm

Özet:

Sarp kendisine ve Celal' e oynanan oyunun aktörlerini artık biliyordur. Bilmeceyi çözmüştür. Şimdi intikam zamanıdır. Bütün yaşananlara sebep olanlar bir bir yakalanıp hesap vermek zorundadır. Alyanak, Celal’i bitirecek kudrette bir adam değildir. Tüm planı kuran Köstenceli' dir. Ancak Köstenceli’den intikam almak kolay olmayacaktır. Zekice plan yapıp temkinli hareket etmek gerekiyordur. Mert de oyuna dahil olur. Yusuf Müdür hem Celal’i hem de Köstenceli’yi aynı anda bitirmenin planlarını yapmaktadır.

21.11.16

Ezel nasıl Polat oldu?

Posta gazetesi televizyon eleştirmeni Mesut Yar, Ezel ve Polat Alemdar karakterlerinin gelişimini sıraladı ve sonra da tespitini yaptı:


"Ezel ile Polat Alemdar arasında keskin bir fark vardı. İlki gerçeklik açısından. İkisi de yetiştirme kahramandı. Ama Ezel daha çok “insana” benziyordu.

20.11.16

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayın hayatı bitti mi?


Başrollerini Necati Şaşmaz, Defne Samyeli, Cahit Kayaoğlu ve Erhan Ufak'ın paylaştıkları ve devlet içerisinde yaşanan gizli olayları konu almasıyla ünlenen Kurtlar Vadisi Pusu kepenk mi kapatıyor?

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi öncesinde "Kurtlar Vadisi Darbe" ismi için patent başvurusu yapan Pana Film hakkında soruşturma başlatılmış ve Necati Şaşmaz Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda ifade vermişti. Bu gelişmelerin ardından dizinin ne zaman başlayacağı ve hangi kanalda yayınlanacağı belirsizliğini korurken, medya kulislerinde sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

16.11.16

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 47. Bölüm



 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 47. Bölüm

Ünal Kaplan, Refik’in de ölümüyle haini bulmak amaçlı kurduğu stratejik planlarını gün geçmeden devreye sokar. Devletle ortak düşman olan Gülmezlerin yarattığı kaotik ortama son verebilmek adına masa her şeyi kabul etmeye razıdır, Hızır hariç. Çünkü devletle ittifak kurmaya yönelik bu planlar en çok O’nu ve ailesini etkileyecektir.
Arkasındaki büyük gücün istekleri doğrultusunda planlar yapan Özkan’ın hedefi bu kez istihbaratın başı Davut, silahı ise yine Gülmezlerdir. Hızır’ın öfkesinin yol açacaklarının farkına henüz varamamış Salih ise kan kaybetmeye devam eder.
Zeynep’in oynadığı tehlikeli aşk oyunu O’nu ailesiyle karşı karşıya getirir. Kabul görmeyen bu ilişki evdeki huzursuzluğu arttıracaktır. Bir yandan kızını korumaya çalışan Meryem diğer yandan Ceylan derdiyle uğraşır. Hızır ise bu kadın savaşının ortasında yine savunmasız kalacaktır.

15.11.16

İçerde 9. Bölüm



 İçerde 9. Bölüm

Özet:

Sarp, ailesini kurtarmak için mahalleye Celal ile yüzleşmeye gider. Elindeki tek kozu Melek’tir. Mert, Füsun ve Eylem’in kaçırılmasına sebep olduğu için çok üzgündür. Onlara bir zarar gelmemesi için plan yapar. Yusuf’tan gizli olarak ekibini alıp Melek, Füsun ve Eylem’in takas yerine gider. Mert’in bu hamlesini Yusuf öğrenince bilgisi dışında iş çevrildiği için çok kızar. Mestan’ın ölümünden dolayı Sarp’ın peşinde, sadece Celal ve adamları yoktur ayrıca polis de Sarp’ın peşindedir. Sarp kimseye yakalanmadan kendisini aklamak zorundadır.

11.11.16

Cesur Yürek 5.Bölüm



Cesur Yürek 5.Bölüm

“Cesur Yürek”in 5. bölümünde; Ömer, İskender'in şantajı karşısında konseyin kendisine verdiği işi yapmak zorunda kalır. Ömer'in İskender'le çalışacak olması babası ve arkadaşlarıyla arasının açılmasına neden olur. Köşeye sıkışan Ömer bir darbe de Berrin'den yer. Ömer'in kaçakçılık yapmasını engel olmaya çalışan Berrin onu ihbar eder. Tatar Ahmet oğlunun itibarını kurtarmak için Ömer'e oyun kurar. Ömer kendisine kurulan oyundan kurtulmak isterken, daha tehlikeli bir tuzağın içine düşer.

9.11.16

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 46. Bölüm


 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 46. Bölüm

Daha fazla ölümün sorumlusu olmak istemeyen Hızır, dostunu düşmanını karıştırır hale gelir. Masayı bulandırmak adına hareket eden Özkan ise amacına ulaşmış herkesin birbirine şüpheli gözlerle bakmasını sağlamıştır. Masanın üyeleri Gülmezlere ulaşma niyetiyle pusu kurma derdindeyken Ünal yine büyük lokmanın peşindedir. İçerideki haini bulmak için başka bir hainle masaya oturmak zorundadır; çünkü bu saatten sonra gerçek haini bir tek hainleri doğuranlar bilebilir… Yapılan görüşme sonucunda Gülmezlerin arkasındaki güç belirginleşir. Ancak edinilen bilgiler ölümlerin son bulmasına yetmeyecek, sıradaki eylem çok büyük olacaktır. Bu savaşta bir oğul kaybeden Salih Gülmez’in hedefinde ise bu kez Hızır ve Ünal vardır. Gülmezlerin sevdiklerine vereceği zarardan endişe eden Ceylan da tek başına tehlikeli kararlar alır ve harekete geçer.

8.11.16

İçerde 8. Bölüm



 İçerde 8. Bölüm

Özet:

Sarp, Melek’in Celal’in kızı olduğunu öğrenince kafası karışır. Hem onu üzmemek için gerçeği gizler, hem de ilişkilerine mesafe koymak ister. Mestan, Sarp’ın Kebapçı Celal’e olan sadakatından şüphelenmeye başlamıştır. Bunu Celal’e dillendirir. Mestan işin aslı olup olmadığını öğrenmek için Kebapçı Celal’den onay alıp Sarp’ı takip etmeye başlar. Celal daha önce Füsun ve Eylem’den uzak durması konusunda uyardığı Mert’i Sarp hakkında bir açık yakalaması için Füsun’un lokantasına gönderir. Yeşim, Sarp’ı Melek konusunda uyarır. Melek’in yeni oyuncağı olduğunu, kendisiyle işi bitince fırlatıp atacağını söyler. Sarp, Mestan’ın adım adım peşinde olduğundan habersizdir. En ufak bir hatasının telafisi olmayacaktır. Bu kez Sarp için çember iyice daralmıştır.

2.11.16

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 45. Bölüm



 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 45. Bölüm

Özeti:
Handan'ın Çakırbeyli ailesini karıştırmak adına yaptığı hamlesinin sonuçları ağır olmuştur. Handan'ın Çakırbeyli ailesini karıştırmak adına yaptığı hamlesinin sonuçları ağır olmuştur. Son zamanlarda evde artan gergin haller, küslükler henüz nihayete ermemişken, Civciv ve Ayşen'in olayı herkesi darmaduman eder. Ceylan her seferinde yeni bir bahane bularak ailesiyle Hızır arasında mekik dokumaktadır. Meryem ise tepkisini göstermekte geç kalmayacaktır.

1.11.16

İçerde 7. Bölüm



 İçerde 7. Bölüm

Özet:

Eylem’in sokak çocuklarıyla ilgili yaptığı haber Melek, Celal ve Mert’i endişelendirir. Celal bunu yapanın kim olduğunu bulması için Mert’i görevlendirir. Mert, Eylem olduğunu öğrenir ama ona bir zarar gelmemesi için Kebapçı Celal’e söylemez. Ayrıca haberde Mert, geçmişiyle ilgili bir ipucu yakalar ve peşine düşer. Sarp telefonundaki “aşkım” diye kayıtlı kişinin Yusuf müdür olduğunu Melek’in anlamaması için küçük bir plan yapmıştır. Barış kendisini Füsun’un lokantasına yerleştiren adamla buluşur. İlk görevini alır.