13.4.12

Suskunlar 6. Bölüm



Suskunlar 6. Bölüm

"İnanmak En Büyük Kumardır."
İrfan Ecevit'ten şüphelendi ve düştü peşine. Ecevit kendini aklamak için bir kurban bulmaya çalışır, ama İrfan kendi kurbanını bulmuştur bile. Ecevit tüm bunlar olurken, babası hakkında bilmediği şeyler öğrenir. Ve bir kez olsun inanmak ister babasına ama soru listesi uzun. Belalı Naim hala aynı karanlık adam mı? Değişmiş olabilir mi? Herkes yeni bir şansı hak eder mi?
Ahu Ecevit'in içini görmüştür bir kere. Şimdi onun da yanında olmaya, kendince herkesi iyi etmeye çalışır. Ama iyilik her sorunu çözmeye yetmez. Naim'in doldurduğu Birsen, Ahu'ya küçük bir göz dağı vermeye kararlıdır artık. Ecevit'ten istediğini alamayan Gurur ise, yeni bir hedef seçmeye karar verir. Buradaki şüpheli listesiyse dar. Ya İbo. Ya Bilal...



  İNANMAK EN BÜYÜK KUMARDIR."
Ecevit'ten şüphelenen İrfan, peşine düşer. Kendi temize çekebilmek için bir kurban ararken Ecevit, İrfan ise kendi kurbanını çoktan bulmuştur. Babası ile ilgili bugüne dek bilmediklerini de öğrenmesine sebep olur. Ecevit, hayatında bir defa da olsa babasına inanmak ister fakat kafasındaki sorular o kadar uzun ki! Ecevit'in babası nam-ı diğer Belalı Naim, hala o karanlık adam mı? Yoksa değil mi? Peki ya herkes ikinci bir şansa layık mıdır?  
Bir kere olsun Ecevit'in içini gören Ahu da artık Ecevit'in yanında olup onu iyi etmeye çalışacak. Kendi adına elinden gelen her şeyi hepsi için yapacak. Fakat iyilik ne yazık ki her sorunu çözmüyor. Belalı Naim'in sözlerinden etkilenerek Birsen artık Ahu'ya göz dağı verme konusunda kararlıdır. İstediğine Ecevit ile ulaşamayan Gurur'un yeni bir hedef seçmesi lazımdır. Elindeki liste oldukça kısa; Bilal ya da İbo!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder