25.12.15

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosunda sürpriz isim kim?

Atv'nin izlenme rekorları kıran dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan bomba transferler gelmeye devam ediyor. İddialı isimleriyle dikkat çeken Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna son olarak Nail Kırmızıgül dahil oldu.

Son günlerin en çok konuşulan dizilerinden biri olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, kadrosuna ekranların aranılan yüzlerini dahil etmeye devam ediyor. Hergeçen hafta izleyici kitlesini daha da genişleten, aksiyon sahneleriyle ekrana kilitleyerek sosyal medyaya damga vuran Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a son olarak en son Yılanların Öcü dizisinde izleyici karşısına çıkan deneyimli oyuncu Nail Kırmızıgül dahil oldu. Nail Kırmızıgül, başrollerinde; Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Müjde Uzman, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba gibi isimlerin yer aldığı, çocuk denecek yaşta girdiği yer altı dünyasında adaletiyle nam salan Hızır Çakırbeyli'nin hayatını ele alan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a 15. bölümde dahil oldu.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'DA BİR İLK
Nail Kırmızıgül sürprizinin yaşandığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümüne yine Deniz Seki, damga vurdu. Uyuşturucu ticareti yapmak suçuyla uzun süredir cezaevinde bulunan Deniz Seki'nin cezaevinde yazdığı şarkıyı ilk kez dizide söyledi. Deniz Seki'nin ilk kez söylediği şarkı sosyal medyanın da gündemine oturdu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder