31.12.16

Kurtlar Vadisi Pusu kanal bulamıyor !!!

Kurtlar Vadisi Pusu takipçilerinin merakla beklediği yeni bölüm bir türlü gelmek bilmedi. Dizi 16 Haziran tarihinde 300 bölümü ile sezon finalini yapmış ancak yeni sezona bir türlü girememişti.Dizinin yeni sezon hazırlandığı dönemde ise 15 Temmuz darbesi gerçekleşmiş Pana Film’de bu darbeden ‘Kurtlar Vadisi Darbe’ isim hakkı yüzünden nasibini almıştı.

Kurtlar Vadisi Yeni Sezon Ne Zaman ?
Kurtlar Vadisi Pusu’nun 301.Bölümü bir türlü gelmedi.Dizi 16 Haziran tarihinde final yaptı takvimler ise yeni yılı gösterirken dizi hakkındada bir açıklama bulunmaması Kurtlar Vadisi bitti mi sorusunu akıllara getiriyor.


Kurtlar Vadisi Pusu Başlamama Nedeni Nedir ?
Dizinin başlamama sebeplerinden en çok dikkat çeken kısım ise herhangi bir kanal ile anlaşılamamış olması.Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu 300.Bölümde final yapmış yeni sezonada bir türlü geçememişti.Sebep olarak ise yeni bir kanal ile anlaşılamamış olması olarak iddia edildi.İddialara göre ise Pana Film TRT ve 360 Tv ile görüşmelerde bulunmuş fakat dizinin yüksek maliyeti anlaşmanın önüne geçerek uzlaşma sağlanmamış.

Kurtlar Vadisi Ne Zaman Başlayacak ?
Şu anda Pana Film’in başlıca sorunu kanal bulamaması gibi görünüyor.Sık sık kanal değişikliğine giden dizi bu sene için bir kanalla anlaşamadığından dizinin yeni sezonunu başlatamadı.Herhangi bir kanal ile anlaşıldığında ise Pana Film tarafından duyurulacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder