20.1.17

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz nihayet başlıyor !!!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman yayınlanacak? ATV yayın akışı içerisinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok? ATV’nin sevilen dizisinin takipçileri bu soruların yanıtlarını arıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm iki haftadır yayınlanmıyor. Bu durum, özellikle sosyal medyada dizinin bittiği veya kanal değiştirdiğine dair iddialara neden oldu.


ATV yayın akışı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin takipçilerini yine hayal kırıklığına uğratacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman yayınlanacak? ATV yayın akışı içerisinde dizinin yeni bölümü bulunmuyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm bu hafta da yayınlanmadı. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok? Dizinin yayınlanmaması sosyal medyada dizi bitti veya kanal değiştirdi dedikodularının ortaya çıkmasına neden oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta Ziraat Türkiye Kupası maçı nedeniyle yayınlanmayacak. Ziraat Türkiye Kupası’nda Elazığspor ile Galatasaray saat 19:45’te karşılaşacak. Bu nedenle dizinin yeni bölümü bu hafta da ekranlara gelmeyecek. Ancak dizinin kanal değiştirdiğine ya da final yaptığına dair kesinleşen bir bilgi bulunmuyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. yeni bölümün 24 Ocak Salı günü yayınlanması planlanıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yayın tarihi açıklandı!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölümleriyle ekrana gelmemiş, ara açıldıkça da dizinin izleyicileri meraklanmaya başlamıştı. Bunların üzerine bir de dizinin daha da gecikeceği ve hatta kanal değiştirebileceği yönünde haberler çıkınca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz seyircisi iyiden iyiye kendisini kötü hissetmişti. Ancak dizinin seyircisine mutlu haberi başrol oyuncusu Oktay Kaynarca verdi. Setten çekilmiş bir kareyi, “24 Ocak’ta kaldığımız yerden” notuyla paylaşan Kaynarca, böylelikle dizinin hayranlarına mutlu son için birkaç günleri kaldığını duyurmuş doldu.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder