19.10.12

Suskunlar 23. Bölüm



Suskunlar 23. Bölüm

"Kimliksiz"
ECEVİT’İN BÜYÜK SIRRI...
Bazıları göstermek ister kim olduğunu, bazıları saklamak. Bugün Sait, kim olduğunu tüm dünyaya hatırlatmak isterken; Ecevit, tekrar unutmak için çırpınacak. Çünkü Ecevit'in kim olduğu, artık Sait'in iki dudağının arasında. Ecevit'in bir daha kendine bile açmamak üzere gömdüğü bir sır bu. Bu sırla yaşaması mümkün değil. Peki en yakınlarından saklaması mümkün olacak mı?
Bilal, kim olduğundan artık emin. Kuyudibi'nin yeni sahibi o. Karşısına çıkanlar artık döndüremez onu yolundan. Ahu öte yandan, kimliğine yenik düşecek bi kez daha; başkalarını iyi etmek için boyundan büyük bir söz verecek. Gurur yine her şeyi takipte; yine bulduğu her boşluktan içeri sızmaya çalışacak. Nisan için ise işler, planların dışına çıkmaya başlıyor.


"KİMLİKSİZ" Kimi insan kim olduğunu göstermek isterken kimi de saklamayı tercih eder. Bugün, Sait Karam kim olduğunu yeniden herkese hatırlatmaya kararlı. Ecevit ise aynı şekilde unutmak için. Çünkü Şerif'in kim olduğu Başgardiyan Sait Karam'ın iki dudağının arasında! Kendine bile söylememek için yemin eden Ecevit'in en derinlere sakladığı bu sır ile yaşaması artık mümkün değil. Peki bunu artık en sevdiklerinden saklaması mümkün mü? Sarı, artık Kuyudibi'nin yeni sahibidir. Karşısına kim gelirse gelsin artık ondan güçlüsü yoktur. Ahu herkesi iyi edebilmek için yeniden boyundan büyük söz verecektir. Nisan'ın planları ise artık tam tersi gitmeye başlamıştır. Tür: Dram, Romantik, Suç Oyuncular: Aslı Enver, Murat Yıldırım, Sarp Akkaya 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder