9.5.17

Söz 6.Bölüm



Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' "YAYIN GÜNÜ SADECE Star TV ekranlarında!"

Türkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen 'SÖZ', bir "Özel Kuvvet Timi'nin" hikayesini konu alıyor.
Ön hazırlıkları 1 yıl süren ve çekimleri yaklaşık 3 aydır devam eden 'SÖZ' de kıdemli üsteğmen ve tim komutanı Yavuz rolünü başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş canlandırırken; vatanı için gözünü kırpmadan ölüme yürüyen bu özel timin diğer mensuplarını, Atakan Arslan, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Mehmet Ali Karakuş, Doğukan Polat, Volkan Uygun, Oktay Samurkaş canlandırıyor.

Söz’ün 3. Bölümünde;

Düşen helikopterden sağ kurtulan Erdem Yarbay (Nihat Altınkaya), uluslararası silah tüccarının peşinden bir bir eve sığınır. Sığındıkları bu evde onları büyük bir sürpriz beklemektedir.

Köyde gerçekleşecek bir düğünün hazırlıkları başlar. Yavuz (Tolga Sarıtaş), bu düğünün masum olmadığı yönünde şüphelere sahiptir. Acaba Yavuz şüphelerinde haklı çıkacak mıdır?


Yönetmen - Yağız Alp Akaydın
Yapımcı - Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Uygulayıcı Yapımcı - Fatmanur Sevinç
Senaryo - Ethem Özışık
Drama Direktörü - İlkay Doğan
Müzik - Atakan Ilgazdağ
Sanat Yönetmeni - Erol Taştan
Görüntü Yönetmeni - Cihan Yeşiltarla

Oyuncular: Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Aybüke Pusat, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Atakan Arslan, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Mehmet Ali Karakuş, Doğukan Polat, Volkan Uygun, Oktay Samurkaş, Nil Günal, Ece Okay, Melisa Yıldırımer, Mehmet Uslu, İlayda Ildır, Şirin Ötüken, Çınar Altıntaş



Geçen bölüm sonunda Yavuz ve ekibi Çolak'ı  yakalamıştı. Fakat timin geri kalanı gazeteci Eylem'i kurtarmaya çalışırken kurşunları bittiği için yakalanmışlardı. Yavuz karar evresinde kalakalır. Eger Çolak'ı adalete teslim ederse ekip arkadaşları ölecektir. Yarbay Erdem'e haber verir. O da nedendir bilinmez tek başına sınır ötesinde Yavuzların yanına gelir. Yaralı olduğunu söyledikleri için ona kendi isteğiyle doktor Bahar eşlik eder. Yavuzların elinde de Çolak'ın bir adamı yaralıdır. Yavuz komutan Suriyeli dostlarından yardım ister. İyi savaşan Suriyeli bir tim gelir. Çolak timin başındaki adamın 2 oğlunu öldürmüştür. Adamın Çolak'ı öldürmesine Yavuz zor ikna olur. Çolak herkese Yavuz ile ilgili bazı gerçekleri söyler. Yavuz çok etkilenip ağlar Ali Haydar'ın karısı boşanma dilekçesini imzalayamaz ve kocasını arar. Yaralının başında olan Çolak'ın adamları telefonu açıp kadınla eğlenirler ve Ali Haydar'ın öldüğünü söylerler. Kadın çok üzülür ve karargaha telefon eder. Erdem'in karısı ve kızının yeni taşındıkları eve misafir olur. Timin diğer üyeleri birbirlerine destek olarak dayağa karşı koyarlar. Eylem onların kaçmasına yardım eder ama onlar Ali Haydar'ı orada bırakmamak için kaçmaktan vazgeçerler. Yavuz Çolak'ın adamlarını arar ve yaralı değiş tokuşunu organize eder. Yavuz 2 kişi gelineceğini söylemesine rağmen kalabalık gelirler. Ali Haydar'ı alıp doktor Bahar ve Çolak'ın olduğu yere doğru yola çıkarırlar. Tam Yavuz'u esir alacaklar iken Erdem ve Suriyeliler çıkıp teröristleri etkisiz hale getirir Ateş geçen bölüm buldukları ilaca benzer şeyin resmini istihbaratçı arkadaşına yollamıştı. Biyolojik silah olduğunu öğrenince geçen bölüm yakaladıkları Yusuf'u konuştururlar. Yusuf işkenceci ve kimyasal silah yapan bir bilim adamının adını yerini söyler. Adamla Çolak istemiş gibi temas kurar. Adam Çolak'a gittiğini zannederek yola çıkar. Ateşler de adamın gözlüğüne yerleştirdikleri kamera ile adamı takip edip arkadaşlarının tutulduğu yeri bulur. İşkence etmek için içlerinden Avcı'yı alıp doktora götürdüklerinde tuzağa düştükleri ortaya çıkar. Yavuz ve Erdem liderliğindeki grup timin diğerlerinin tutulduğu yere gelir. Adamlarını kurtaran Yavuz işkenceci bilim adamı ve Ali Haydar'a müdahale eden doktoru bulur. O sırada da Bahar Ali Haydar'a müdahale etmeye çalışmaktadır. Avcı onları Hafız'ın sadece 1 yerinden vurulduğunu söyleyince Yavuz doktoru konuşturur. Megerse Ali Haydar'ın içine zaman ayarlı bir bomba yerleştirmişler. Bahar bombayı çıkarır ama elinde patlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder