21.9.12

Suskunlar 19. Bölüm



Suskunlar 19. Bölüm

"Göster Yüzünü"
Kabus bitmiyor. İbo hayatında ilk defa elini kana buladı. Fakat yanlış adamı öldürmek için. Büyümek için can atan İbo, bunun ağırlığıyla nasıl başa çıkacak?
Gurur İbo için kendini ortaya attı. Şimdi aralarına girdiğinden emin. İbo'nun dostluğu onu diğerlerinin de arasına sokabilecek mi? O bizimkilerin arasına girmeye çalışırken, Nisan da Ecevit'in hayatına bir adım daha yaklaşacak.
Bu arada bizimkiler artık İbo'yu mutluk etmek istiyor. Artık beklemek yok. Onu ve Gülten'i hayata döndürmek için ellerinden geleni yapmaya hemen başlayacaklar.


"GÖSTER YÜZÜNÜ" Yaşanan kabus bir türlü bitmek bilmiyor. Hayatı boyunca ilk defa elini kana bulayıp adam öldüren Iska, bunun yükünü kaldırabilecek mi? Gurur, aralarına girebilmek adına kendini Gülten için ortaya atar. Iska'nın dostluğunu kazanmak amacına ulaşması için yeterli olacak mı? Gurur, bunun için uğraşırken Nisan da Şerif'in hayatına yeni bir adım daha atarak girer. Bilal, Ecevit ve Ahu artık Iska'yı ve Gülten'i mutlu görmek istiyor. Beklemeye hiç niyeti olmadıkları için onları mutlu etmek adına her şeyi yapmaya başlarlar. Tür: Dram, Romantik, Suç Oyuncular: Aslı Enver, Murat Yıldırım, Sarp Akkaya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder