28.9.12

Suskunlar 20. Bölüm



Suskunlar 20. Bölüm

"Her Kavgada Ölen Benim"
İrfan Kuyudibi'ne kadar gelip Gülten'e yüzünü gösterdi. Bizimkiler artık kimin peşine düşeceklerini biliyor. Ve bu kovalamacada akıllarına gelen her yolu deneyecekler. İrfan bu arada çoktan kaçışa başladı bile. Ama İrfan'ın peşine düşmeden önce, İbo'nun itiraf etmesi gereken bir şey var.
Gurur bizimkilerin güvenini sarsmamak için, Nisan'ın bile tahmin etmediği bir yol seçecek. Nisan diğer yanda üzerine düşeni yapmaya devam ediyor. Ecevit'e yaklaşma yolundaki yeni adım, Nisan'ı hiç zorlamayacak.
Bu kavganın ortasında hala acı çeken biri var. Gülten. Yaşadıklarıyla bir parça daha başedebilmek için İbo'dan mühim bir şey isteyecek.


"HER KAVGADA ÖLEN BENİM" Kuyudibi'ne gelerek Gülten'e yüzünü gösteren Takoz, kendini ifşa etmiştir. Artık hedef belli! İrfan'ın peşine çoktan düşerler. İrfan'ı ellerine geçirebilmek için her yolu deneyecekler. Takoz, bu sırada çoktan kaçıp ortadan kaybolmanın yollarını arar. Fakat, kovalamaca başlamadan önce Iska'nın bizimkilere itiraf etmesi gereken bir konu var. Sonunda herkesin güvenini kazanan Gurur, bunu kaybetmemek adına Nisan'ın bile akıl edemeyeceği bir yol seçer. Ecevit'in hayatına girme yolunda olan Nisan için ise işler sandığından daha kolay ilerler. Bu kabusun ve kavganın içinde en çok sarsılan kişi Gülten'dir. Artık yaşanacak tek bir olaya bile tahammülü yoktur. Bu yüzden Iska'dan çok önemli bir şey isteyecektir. Tür: Dram, Romantik, Suç Oyuncular: Aslı Enver, Murat Yıldırım, Sarp Akkaya 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder