10.9.15

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Ünal Kaplan (Tarık Ünlüoğlu)

Yeraltı dünyasını büyük bir aile gibi düşünmek gerekir. Bu ailenin lideri de Ünal Kaplan'dır; ve Ünal kaplan asla av olmak niyetinde değildir. Tehdit olarak gördüğü kimse uzun süre yaşayamaz. En büyük olmak onun vazgeçilmezidir. Hızır Çakırbeyli'nin zekası ve gücüyle zirve yolunda ilerlediğini fark ettiği an artık onun en büyük düşmanı olmuştur. Vicdan ve merhamet duygularından yoksundur. Hayattaki tek zaafı kızıdır...

55 yaşında... Büyük patron... Yeraltı dünyasını büyük bir aile gibi düşünmek gerekir. Bu ailenin lideri de Ünal Kaplan'dır; bu yolda kâh av kâh avcı olunur ancak Ünal Kaplan asla av olmak niyetinde değildir. Tehdit olarak gördüğü kimse uzun süre yaşayamaz. En büyük olmak onun vazgeçilmezidir. Hızır Çakırbeyli'nin zekası ve gücüyle zirve yolunda ilerlediğini fark ettiği an artık onun en büyük düşmanı olmuştur. Vicdan ve merhamet duygularından yoksundur. Hayattaki tek zaafı olan kızını kaybetmiştir. En büyük düşmanı Hızır Çakırbeyli'dir.

Oktay Kaynarca ve Raci Şaşmaz ismini duyanların hemen aklına gelen ilk yapım olan Kurtlar Vadisi adlı dizinin önemli karakterlerinden birisi olan Testere karakterinin oyuncusu Tarık Ünlüoğlu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile yeniden ekranlara dönüyor. Tanıdığımız usta isimlerden birisi olan Ünlüoğlu yine bir baranlar masasında güçlü bir ismi canlandıracak.

Hızır Çakırbeyli ile sürekli ters düşen bir karakter ve ona racon kesen bir adam rolü ile izleyeceğimiz Tarık Ünlüoğlu kimdir? İzmir doğumlu olan tiyatrocu bir çok tiyatro oyunun yanı sıra dizilerde de rol aldı. Hep sert mizacı ile tanıdığımız oyuncu Benden baba olmaz , Avrupa Avrupa dizisi gibi yapımlarda rol aldı. Ama en unutulmaz rolü şüphesiz Testere Necmi karakteri ile yaptı. Şimdi yine özüne dönüyor ve o karaktere benzer bir karakter ile karşımıza çıkıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Oyuncusu Tarık Ünlüoğlu kısaca tanıdık ve dizide Ünal karakterine hayat vereceğini söyleyerek diğer oyuncu tanıtımlarına da göz atmanızı istiyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder