18.4.17

Söz 3.Bölüm



Türkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen 'SÖZ', bir "Özel Kuvvet Timi'nin" hikayesini konu alıyor.
Ön hazırlıkları 1 yıl süren ve çekimleri yaklaşık 3 aydır devam eden 'SÖZ' de kıdemli üsteğmen ve tim komutanı Yavuz rolünü başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş canlandırırken; vatanı için gözünü kırpmadan ölüme yürüyen bu özel timin diğer mensuplarını, Atakan Arslan, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Mehmet Ali Karakuş, Doğukan Polat, Volkan Uygun, Oktay Samurkaş canlandırıyor.

Söz’ün 3. Bölümünde;

Düşen helikopterden sağ kurtulan Erdem Yarbay (Nihat Altınkaya), uluslararası silah tüccarının peşinden bir bir eve sığınır. Sığındıkları bu evde onları büyük bir sürpriz beklemektedir.

Köyde gerçekleşecek bir düğünün hazırlıkları başlar. Yavuz (Tolga Sarıtaş), bu düğünün masum olmadığı yönünde şüphelere sahiptir. Acaba Yavuz şüphelerinde haklı çıkacak mıdır?


Yönetmen - Yağız Alp Akaydın
Yapımcı - Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Uygulayıcı Yapımcı - Fatmanur Sevinç
Senaryo - Ethem Özışık
Drama Direktörü - İlkay Doğan
Müzik - Atakan Ilgazdağ
Sanat Yönetmeni - Erol Taştan
Görüntü Yönetmeni - Cihan Yeşiltarla

Oyuncular: Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Aybüke Pusat, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Atakan Arslan, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Mehmet Ali Karakuş, Doğukan Polat, Volkan Uygun, Oktay Samurkaş, Nil Günal, Ece Okay, Melisa Yıldırımer, Mehmet Uslu, İlayda Ildır, Şirin Ötüken, Çınar Altıntaş



Çolak vurduğu helikopterin peşinden adamlarını gönderir. Amaçları simsarı öldürmektir. Helikopterde bulunan pilotlar sıkıştıkları için kaçamazlar. Merkezden gelen tim tam cephaneleri bitmek üzereyken yetişir. Kaçan simsarın peşinden giden Erdem Yarbay teröristlerin silahlarını sakladığı mekruh bir yerde yakalanır. Onları Yavuz ve Ali Haydar kurtarır. Yakın olduğu için doktorların bulunduğu köye dönerler. Bir çoban onları arayan teröristleri yanlış yönlendirir. Yarbay bu çoban için sevdiği kızı ister. Ekibe yeni birisi katılır. Üsteğmen Zafer Yaman. Herkes Ali Haydar'ın bebeğinin cenazesine gider. Çaylak Ölüdenizde bahriyeli askerlik yaptığını söylediği annesine photoshoplu resim yaptırtır. Mücahit şehit ailelerini ziyaret edip onlara yardım götürürmüş. Fethi gazeteci Eylem ile yine tartışır. Çolak hastaneye girip kendisine itiatsizlik eden yiğenini öldürür. Doktor Bahar önce İstanbul'a döner sonra tekrar oraya gelir. Yavuz her fırsatta kızı bu kararından vazgeçirmeye çalışır. Simsarın sorgusundan ismi alınan genç bir çocuğu istihbaratçı bir adam ve onun arkadaşı Ateş takıp ederken gazeteci Eylem ile buluştuğunu ve internet cafede okey oynamasını görüntülerler. Ateş çocuğun oyunundan Yarbay'ın kızı ile beraber şifreyi çözerler. Çocuk eylem yapacakları yerin enlem ve boylamları vermiştir. Verilen koordinatlardan bulunan yer; Yarbay Erdem, karısı ve Yavuz komutanla doktor Bahar'ın çobanın düğünü için gittikleri köydür. Haberi alan Yavuz gelin, kadın ve çocukları muhtarın evine toplar. Fakat zaten içlerindeki hain zaten gelinmiş. Gelinliğinin altından çıkardığı makineli tüfekle kadınları öldürmeye başlar. Sıra Bahar'a geldiğinde onu evden çıkmak için rehin alır. Yavuz ve Erdem duruma müdahale edemeden öylece kalırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder